StoryEditorOCM
SplitPAO NOVI REKORD

Aj nadmašite ovo! U jednom splitskom kvartu se samo jučer 408 ljudi upisalo u Naš Hajduk: ‘Da vidimo druge kvartove!‘

Piše M. G.
8. siječnja 2024. - 14:28

Rečeno, učinjeno. Ekipa na Mertojaku oborila je na zatvaranju Advent parka Mertojak vlastiti lanjski rekord s brojem novoupisanih članova u Udrugu "Naš Hajduk" u jednoj akciji. Njih čak 408 pohrlilo je, usprkos tmurnim oblacima i ponekoj kapi kiše, na odlično posjećenu "Hajdučku feštu" kako bi postali dio članstva svih dobi, interesa i pogleda na svijet, koji dolaze iz različitih gradova i država, a veže ih pripadnost i ljubav prema Hajduku.

- Već smo lani oborili kvartovski rekord s 351 novopridošlim članom, a ove godine još smo digli ljestvicu. Ekipa šalje izazov drugim kvartovima... Neka pobijedi bolji. HŽV! - rekao nam je Dino Petrić, organizator Advent parka Mertojak, koji se, sudeći po odazivu građana, pokazao punim pogotkom u gradskoj četvrti na istoku grada.

Zadnji dan kvartovskog Adventa protekao je tako u znaku ‘bilih‘, a njegov najslađi prizor bili su upravo mališani, koji su strpljivo, u pratnji roditelja, stajali u redu za učlanjivanje u udrugu "Naš Hajduk". Udruga trenutno broji preko 37.000 članova. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:30