StoryEditorOCM
Splitu atriju banovine

U srijedu se otvara izložba natječajnih radova za veliki sportski centar u Splitu. Pogledajte različite ideje arhitekata

Piše SPLIT SD
28. svibnja 2024. - 23:20

Nakon što su objavljeni rezultata Natječaja za izradu idejnog urbanističko arhitektonskog rješenja zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu SRC Brda, u srijedu, 29. svibnja 2024. s početkom u 12 sati u atriju zgrade splitske Gradske uprave, otvorit će se izložba natječajnih radova. 

image

SRC Brda

Facebook Grad Split/

Podsjetimo, investitor, raspisivač, provoditelj i organizator Natječaja je Grad Split.

Prvonagrađeni su Marko Gusić, Filip Ivaniček i Matija Brnetić s nagradom od 31.000 eura. Drugonagrađeni je Mihovil Stojanović koji je dobio nagradu u iznosu 18.600 eura. Trećenagrađeni su Igor i Ivan Franić s nagradom od 12.400 eura.

Izrađivač natječajnog programa je STUDIO STUDIO d.o.o., a članovi Ocjenjivačkog suda bili su predjednik Samuel Martin, Vladimir Krstulović, Mate Žaja, Antonio Kuzmanić i Tomislav Lovrić.

image

SRC Brda

Facebook/Grad Split/

Procijenjena vrijednost nabave daljnje projektne dokumentacije za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu SRC Brda iznosi 650.000 eura i to je iznos bez PDV-a. Grad Split namjerava, provođenjem pregovaračkog postupka bez prethodne objave, sklopiti ugovor s autorom prvonagrađenog rada za izradu idejnog, glavnog i izvedbenog projekta, troškovnika te projektantskog nadzora.

image

SRC Brda

Facebook Grad Split/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 00:27