StoryEditorOCM
SplitNA ŠPERUNU

Tko kaže da se mladi u Splitu nemaju gdje zabaviti? Dođite u Info Zonu, prosinac je prepun zanimljivih događaja...

Piše M. U.
9. prosinca 2023. - 13:46

Iz Info Zone poručuju da se i u prosincu nastavljaju subotnja druženja uz šah i društvene igre, a za 9. prosinca najavljuju šahovski turnir. Za vrijedne nagrade mogu konkurirati i amateri i profesionalci. Prijave su besplatne, uz obaveznu rezervaciju putem prijavnice na klubzona.net - najavljuje Nina Vuković iz Šahovskog kluba "Student".

image

Radionicom šivanja, zakrpa i kreativnih aktivnosti Šizika

Privatni album

Sredinom mjeseca održat će se informativno događanje o mogućnostima međunarodnog volontiranja kroz ESS, blagdanska kreativna radionica te radionica lončarstva. Nastavit će se i Anime zona, druženja zaljubljenika u anime koji se održavaju svaki drugi i treći četvrtak u mjesecu.

U subotu, 16. prosinca, od 10 do 18 sati u Zoni će se održati graffiti jam GROG Marker Day. Na platnima će crtati poznata imena splitske graffiti i street art scene. Zainteresirani za Sketch battle, natjecanje u crtanju skica, već sada se mogu besplatno prijaviti na klubzona.net - poziva Davor Perišić iz ArtistVita te za finaliste natjecanja najavljuje vrijedne nagrade.

U predzadnjem tjednu prosinca otvorit će se posljednja ovogodišnja izložba u ciklusu Mladi izlažu na kojoj će Luka Jukić predstaviti svoj projekt "Primarnoplava”. Održat će se i velika predblagdanska zabava suradnika, posjetitelja i podržavatelja programa kluba Zona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 22:43