StoryEditorOCM
SplitKAO NAJVEĆI LIHVARI

Nevjerojatno je što sve naplaćuje splitski vrtić, a tek opravdanja! Ogorčena majka: Kako oni uopće za ovo izdaju račun?!

Piše Ana Pivčević
29. svibnja 2024. - 21:37
Osnivačica ‘Čarobnog pianina‘ Virna Mudnić i gradonačelnik Ivica Puljak prigodom otvaranja njihova vrtića na MejašimaNikola Vilić/Cropix

Upis djece u dječje vrtiće za roditelje je postalo posebno stresno razdoblje. Hoće li dijete upasti u željeni vrtić ili neki drugi, uvelike utječe na svakodnevno funkcioniranje roditelja. Splićanki (podaci poznati redakciji, op. a.) čije će dijete od rujna krenuti u vrtić, ovogodišnji upis ostavio je gorak okus. Dokumentaciju za upis u vrtić predala je u jednom gradskom i nekoliko privatnih vrtića koji imaju slobodnog mjesta. 

- Logično bi bilo da su rezultati za sve vrtiće izišli u isto vrijeme, ali to nije bilo tako. Krajem travnja prvo su izišli rezultati za privatni vrtić "Čarobni pianino". Kao datum objave rezultata gradskih vrtića Grad je spominjao 10. svibnja. S obzirom na to da svi znamo kako svake godine bude problema s upisima, a suprug i ja radimo, nisam se htjela kockati da mi dijete ostane bez mjesta. Nismo mogli toliko riskirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 00:57