StoryEditorOCM
ObalaZABAVA NA TERASI

Kakav glamur nadomak Splita! Otvorena sezona u legendarnom hotelu, na zabavi gomila poznatih, bacite oko kako guštaju

Piše Split SD
2. srpnja 2024. - 10:57

Tradicionalnoj fešti koju Le Meridien Lav organizira na početku svakog ljeta ove godine prisustvovao je i Cory Booker, aktualni senator SAD-a i demokratski kandidat na predsjedničkim izborima 2020. godine.

image

Cory Booker i Mike Saran sa suprugama

John Pavlish/

Na terasi luksuznog splitskog resorta tradicionalnom proslavom obilježen početak još jedne ljetne sezone. Proslavu je otvorio vlasnik Mike Saran koji je zahvalio svim uzvanicima na dolasku i najavio buduće planove.

image

Mike Saran s obitelji

John Pavlish/

- Sve što radimo, što planiramo, radimo s vama i zbog vas – naših cijenjenih gostiju, vrijednih zaposlenika te naših dragih prijatelja. Lav nisam ja ni moj tim, Lav ste svi vi. Ponovit ću, naši zaposlenici najveća su vrijednost ovog resorta, zbog njih naši gosti dolaze i zbog njih se vraćaju. Iznimno sam zahvalan na njihovom trudu i pozitivnoj energiji - istaknuo je Saran.

image

Atmosfera na proslavi

Damira Kalajžić

Cory Booker nije krio oduševljenje Splitom i Podstranom.

- Oduševljen sam ljepotom vaše zemlje, vašeg grada i ove predivne obale. Osobito sam oduševljen snagom i domoljubljem hrvatskog naroda kroz povijest i danas, kao i vašim gostoprimstvom. Ponosan sam i sretan biti vaš gost i prijatelj vaše predivne zemlje. Zahvaljujem Mikeu, svom prijatelju još od fakulteta, na pozivu u ovaj predivni grad i ovaj divan resort.

image

Ivica i Marijana Puljak s Mike Saranom i njegovom suprugom

John Pavlish/

Potpuno ga razumijem kad kaže da od ovog jedinstvenog mjesta, s ovim očaravajućim zalaskom sunca i magično plavim morem, želi napraviti najbolji i najljepši resort na cijelom Mediteranu. Razumijem ga sada i zašto se zaljubio u ovaj dio svijeta - poručio je. 

image

Fani Čapalija

John Pavlish/

Feštu su prisustvom uveličali dugogodišnji prijatelji i partneri koje uz legendarni dalmatinski hotel vežu brojni lijepi trenutci. Među okupljenima je bio gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom MarijanomFani ČapalijaJelena Perčin i brojni drugi koji su do dugo u noć uživali su u atmosferi. 

image

Jasna Zlokić

John Pavlish/

U dobro raspoloženje uzvanike je uveo Ante Gelo, a na pozornici su se tijekom večeri izmijenile i tri dame; mlada Lorena Bućan, pop diva Tajči i legendarna Jasna Zlokić, koja je pred oduševljenom publikom izvela svoje bezvremenske hitove kao što su "Skitnica“, "Povedi me“, "Ja sam ti jedini drug“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 10:57