StoryEditorOCM
Preporukesiti i zadovoljni

Ponuda za vas i vašeg poslodavca: Uz par klikova topli obrok stiže do vašeg radnog mjesta

Piše Anamaria Mikulić/Sponzorirani sadržaj
27. listopada 2023. - 08:49

Papaj dobro, radi još bolje! Nije tajna da ‘kad si gladan nisi svoj’… Pogotovo na poslu kada nam je potrebna maksimalna koncentracija, a jedino na što mislimo je što ćemo sljedeće pojesti.  

Pauze za ručak prilika su za resetiranje uma i tijela, kako bismo se za svoj radni stol vratili opušteni i spremni za nove radne pobjede. S obzirom na to da smo danas u neprestanoj žurbi i pod velikim stresom, često ne stignemo kod kuće pripremiti obroke za pauzu. Tako umjesto finih, ukusnih i skuhanih obroka, rješenje za kruljenje u trbuhu potražimo u najbližoj pekari.

Ne brinite. Sve razumijemo. Dogodi se i nama! Kad si u žurbi i strci, a zadatci se gomilaju, najlakše je posegnuti za brzom hranom. Međutim, iznimno je važno da tijekom radnog dana pojedemo nešto konkretno i kvalitetno što će nam osigurati energiju i sve potrebne nutrijente. Ako nemate vremena ili se mučite s idejama za ručkove na poslu - imamo rješenje za vas!

Uz dobartek.hr zaboravit ćete na tećice i lunch box, reći ćete zbogom dosadnom planiranju što ćete sutra jesti i nepouzdanom prognoziranju koliko ćete biti gladni kad dođe vrijeme ručka. Jedna od prvih hrvatskih online platformi za naručivanje hrane unaprijedila je svoju uslugu i razvila posebno rješenje za poslovne korisnike - dobartek.hr na poslu.

BRZO I JEDNOSTAVNO

image

COO platforme dobartek.hr - Tajana Štalmajer

Ante Cizmic/Cropix

- Naša inspiracija je došla iz vlastitih iskustava i želje da olakšamo proces naručivanja hrane na poslu. Željeli smo pojednostavniti svakodnevno naručivanje ručka u ured za kolege, odabir restorana, prikupljanje, plaćanje i praćenje narudžbe. Shvatili smo da je potreba za ovakvom uslugom prisutna u brojnim tvrtkama i odlučili smo se posvetiti razvoju dobartek.hr na poslu kao rješenju koje će olakšati život poslovnim korisnicima naše platforme - izjavila je Tajana Štalmajer, COO dobartek.hr. 

Ova usluga nudi brojne prednosti za poslovne korisnike, bilo da ručak plaćaju sami ili im ga osigurava poslodavac. Grupno naručivanje omogućuje raznovrstan izbor restorana i jela, olakšavajući tako zaposlenicima svakodnevno iskustvo ručanja na poslu. 

Više se nećete morati raskusuravati s kolegama niti potrošiti pola pauze čekajući u dugim redovima ispred zalogajnica. Sve je brzo i jednostavno! Svaka tvrtka ima svoj račun i grupnu košaricu u kojoj zaposlenici sa svojih uređaja dodaju jela, a narudžba se zatim automatski šalje u odabrani restoran i stiže na adresu u dogovoreno vrijeme. 

ADMINISTRACIJA BEZ KOMPLIKACIJA

image
dobartek.hr

Uvid u narudžbe dostupan je u svakom trenutku pa i tvrtka i zaposlenici mogu voditi računa o prakticiranju zdrave prehrane i evidenciji mjesečnih troškova. Mislili su baš na sve, nećete gubiti vrijeme ni na proces plaćanja - stiže vam samo jedan račun i to na kraju mjeseca. Mjesečno virmansko plaćanje jednako je praktično i za zaposlenike i za tvrtke koje svojim djelatnicima osiguravaju prehranu kroz neoporezivi trošak. 

Svakog mjeseca na mail pristižu detaljni knjigovodstveni izvještaji, s kojim nesnosno prikupljanje računa odlazi u prošlost. Ako nešto slučajno zapne, ažurna administrativna podrška za tehnička i ostala pitanja dostupna je svakog dana u tjednu. Zaposlenici siti, papirologija rješenja - ne može bolje!

- Naš sustav mjesečnog plaćanja i prateća evidencija troškova pojednostavljuju administraciju tvrtkama. Važno je napomenuti da tvrtke svojim zaposlenicima mogu osigurati do 132,73 eura neoporezivih naknada za prehranu, a mi pružamo sve potrebne dokumente kako bi proces bio transparentan i bez komplikacija - poručila je Štalmajer.

Zaposlenici koji sami plaćaju ručak na poslu nemaju obvezu potpisivanja ugovora i mogu u bilo kojem trenutku prestati koristiti uslugu. Tvrtke koje svojim zaposlenicima osiguravaju prehranu obvezne su potpisati ugovor, koji se posebno prilagođava njihovim potrebama.

Samo nekoliko koraka dijeli vas da svojim zaposlenicima ili kolegama osigurate ručak na poslu. Nakon što ispunite obrazac na vaš mail stiže personalizirana ponuda. Slijedi kreiranje poslovnog profila tvrtke i dogovaranje modela plaćanja, nakon kojeg je sve spremno za korištenje usluge. 

PONUDA KOJOJ NEĆETE MOĆI ODOLJETI

Zavirili smo i u njihovu ponudu, možemo vam reći da imaju baš finu spizu. Pronaći će se nešto za svačiji gušt, ma nećete se moći odlučiti što prvo isprobati! Bilo da vam se jede kuhano, pečeno, prženo ili grilano njihova ponuda vas neće razočarati. Uz ova konkretna i zdrava jela, nećete morati odmah nakon posla trčati doma na ručak.

Ovo je idealno rješenje za unošenje ravnoteže u vašu prehranu. Priznajte, svi ste bar jednom pomeli pola frižidera kad ste došli gladni s posla. Teško je gladan pričekati dok se ručak podgrije, a kamoli kad ručak treba spremiti od nule. Ako i uspijete izdržati da na poslu ne pojedete nešto ‘bez veze‘, to poništite kad te ‘gluposti‘ pojedete čim zakoračite u stan. Dostava ručka na poslu svaki dan u isto vrijeme jedino je rješenje za uvođenje reda u vaš raspored prehrane. 

Zadovoljni korisnici svakodnevno izražavaju svoje pozitivno iskustvo uslugom dobartek.hr na poslu što je dodatan vjetar u leđa za širenje i unaprjeđenje. Trenutno više od 80 tvrtki u Hrvatskoj koristi uslugu, a dolaze iz različitih sektora, od IT-ja, građevine do turizma. Riječ je o poslovnim ljudima koji stavljaju naglasak na kvalitetnu prehranu i preferiraju zajednički ručak tijekom radnog dana - izjavila je Štalmajer o trenutnim suradnjama. 

Trenutno razvijaju model nagrađivanja vjernih korisnika, kao zahvalu za vjernost omogućit će im dodatne pogodnosti i vrijedne benefite. Dobra vijest za sve remote radnike je da se aktivno radi na opcijama za podršku modelima rada od kuće i hibridnim radnim modelima. Što dodatno potvrđuje da ova usluga ide u korak s promjenama u radnom okruženju i životnom stilu.

Usluga je potpuno besplatna, a trenutno je dostupna u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku i Dubrovniku. Podignite iskustvo ručanja na poslu na novu razinu i kao prava ekipa uživajte u pauzi na poslu. Budite siti i zadovoljni uz dobartek.hr!

Tekst nastao u suradnji Slobodne Dalmacije i dobartek.hr

image

 Djelatnice tvrtke dobartek.hr. Na fotografiji: Ilijana Pavljašević, Tajana Štalmajer, Antonija Mihovilović

Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:53