StoryEditorOCM
ŠibenikOn line kupovina

Nova usluga šibenskog Gradskog parkinga: Iz vlastitog doma do parkirne karte

Piše Šibenski.hr
17. svibnja 2017. - 15:15

Šibenski Gradski parking uveo je online kupovinu elektroničkih parking karata zbog čega je kupnja svim građanima Šibenika, ali i turistima, postala jednostavnija i brža. Usluga kupnje elektroničke parking karte dostupna je putem internet stranice Gradskog parkinga pod nazivom SHOP-Portal za kupnju pretplatnih parkirališnih karata.

Putem weba je moguće kupiti satnu, dnevnu, tjednu, mjesečnu i godišnju parking kartu, a stanarima je omogućena kupnja povlaštene karte. Sve što trebate napraviti za kupnju karte na web stranici, je registrirati se, unijeti registraciju vozila i odabrati željenu kartu.

- Osim satnih, dnevnih,  tjednih, mjesečnih i godišnjih, može se kupiti i povlaštena, stanarska parking karta. Veliki plus je što stanari više ne moraju dolaziti na blagajnu produživati kartu, već to mogu iz vlastitog doma. Dodatan razlog zašto je nova usluga jako bitna je to što smo mi turistički grad i iz tog razloga ovaj portal podržava dva strana jezika, engleski i talijanski. Do sada turisti nisu mogli plaćati putem SMS-a, ali na ovaj način će moći preko mobitela moći kupiti kartu. Idemo u skladu s razvojem tehnologije i turističkog razvoja Šibenika – kazao je Goran Bulat, direktor Gradskog parkinga.

10. svibanj 2024 11:22