StoryEditorOCM
ŠibenikFESTIVAL DJETETA

Jeste li spremni da vas na Poljani sruše velikom loptom? Evo što je sve danas na programu MDF-a

Piše Šibenski.hr
20. lipnja 2022. - 13:07

Međunarodni dječji festival u Šibeniku nastavlja se danas sjajnom predstavama i filmskim programom na Gorici, a posebno zanimljivo će biti večeras na Poljani gdje će se održati Interaktivna igra u kojoj se ljude ruši pilates loptom! Svakako i danas nas očekuje dobra zabava po gradskim ulicama i trgovima.

Program za 20. lipnja

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku, 19 sati:

OCEAN

Dramski program

Ocean je interaktivna plesna kazališna predstava za sve uzraste koja u sebi spaja plesnu umjetnost, animaciju, video projekciju i glazbu s namjerom da aktualizira temu onečišćenja i podigne svijest o zagađivanju plastikom i posljedicama za naš okoliš i svijet.

IZVOĐAČ: Dschungel Wien Theaterhaus für junges Publikum, Austrija

TRAJANJE: 40 minuta

UZRAST: 4+

Stara gradska jezgra 19.45 sati

NILSKI KONJ NELLIE

Program trgova i ulica

Nilski konji su zbunjujuće životinje. Poznajete ih iz slikovnica kao velika hrabra, umiljata stvorenja koja otvaraju svoja ogromna usta samo da se nasmiju ili da progutaju hrpu zelene salate. S druge strane, nalaze se visoko na popisu najopasnijih životinja na kopnu. Što je istina?

Ako sretnete nilsku konjicu Nellie u divljini, zaboravite što znate i vjerujte samo svojim očima. Nellie je znatiželjna, gruba, mrzovoljna ili s vremena na vrijeme čak štreberica; ponekad poput kaluna, a ponekad jako razborita. Nellie može plesati kao nimfa i pjevati kao slavuj. Kad je dobro raspoložena, uši joj se savijaju, a oči sjaje od zadovoljstva. Ali, kad je nepristojna i nestašna, njegovateljica Alki mora učiniti sve da Nellie  dovede u red. Iako zna mijenjati raspoloženja, ona je najslađi nilski konj na svijetu!

Poljana 20 sati

HUMAN BOWLING

Program trgova i ulica

Igraju- Matija Vuletić, Tatjana Vuletić, Aleksandar Đikić i Diana Fureš

Interaktivna igra u kojoj se ljude ruši pilates loptom, atraktivna predstava koja budi natjecateljski duh kod publike no na kraju su svi pobjednici, a najbolji natjecatelji dobiti će jedinstvene nagrade i medalje.

Trg Republike Hrvatske, ljetna pozornica 21 sat

CABARE JAGUAR

Dramski program

Kazališna družina Teater Jaguar predstavlja šaroliki cabaret s plesom, pokretom i mimikom te   novoskladanom glazbom, a priča o neobičnom ponašanju pojedinih životinja, o njihovoj suradnji i partnerstvu, o odvažnosti reći – Ne! i pronalaženju novih načina. Predstavljaju optimističnu ideju da se nečiji glas čuje, o potrebi slušanja što nam drugi govore, kao i o važnosti kompromisa.

IZVOĐAČ: Teater Jaguar, Švedska

TRAJANJE: 30 minuta

UZRAST: 5+

Ulica don Krste Stošića 21.15 sati

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA

Filmski program na Gorici

REDATELJ: Gregor Schnitzler

ŽANR: avanturistički, obiteljski

GODINA: 2021.

25. travanj 2024 23:52