StoryEditorOCM
LifestyleVEČERA ZA 5

Milorad šokirao Ivanu popisom namirnica: ‘Ne dolazi u obzir, nikako! Ajme meni, gotovi smo!‘

Piše Šibenski.hr
25. travnja 2024. - 17:30

Iluzionist Milorad ‘Casper‘ Mišković ugostit će ekipu četvrtog dana ovotjedne ‘Večere za 5‘. U emisiju se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju, ali i da bi promovirao magiju. U slobodno vrijeme bavi se i politikom, a najčešće kuha mesna jela. 

"Jedinstven sam, od Rijeke do Dubrovnika sam jedini mađioničar i možda sam kao takav zanimljiv djeci i odraslima. Dobar mađioničar mora imati karakteristike lošeg političara, mora uvijek biti spreman da zavara, da ispriča nekakvu priču i mora biti spreman nestati kada nastane frka", ispričao je Milorad o sebi. 

"Sa svojom suprugom živim u skladnom braku jer smo u svemu različiti. Nisam dobar kuhar, kuhanje me ne opušta. To je za mene umjetnost. Kad prestanem raditi, uvijek govorim da ću se posvetiti kuhanju. Želio sam se dokazati svojoj gospođi i zato sam se prijavio! Htio sam dokazati da mogu i pobijediti", zaključio je za RTL.

Svoju večeru odlučio je spraviti od sastojaka kao što su žablji krakovi, čokalice, kozice, lignje, tartar, šumsko voće i šlag. "Nikako žablji krakovi, ne dolazi u obzir. Ajme meni, gotovi smo", šokirala se Ivana na popis sastojaka.

04. svibanj 2024 22:07