StoryEditorOCM
ŠibenikZamijenili dan za noć

Evo čime će se Šibenčani moći zabaviti na Staru i Novu godinu: Neće izostati ni vatromet s tvrđave Barone

Piše Mirela Goreta/SD
30. prosinca 2021. - 08:30

Splitski bend TBF će 1. siječnja ujutro nastupitiu Krešimirovu gradu, gdje će u podne zabavljati Šibenčane u Perivoju Roberta Visianija, omiljenoj adresi tamošnje blagdanske manifestacije Adventura.

– Na sam doček na toj ćemo lokaciji od 20 sati imati DJ-a s kojim ćemo ući u Novu, ali nećemo imati program samo 31. prosinca navečer, nego je to kod nas tradicionalno i 31. u podne i 1. siječnja u podne. Na Staru godinu će u podne na Adventuri svirati grupa Dišpet, a 1. siječnja u podne TBF, jer je Šibenik zamijenio noć za dan – uz smiješak nam je rekla Morana Periša, voditeljica programske produkcije Tvrđave kulture Šibenik.

– Kod nas u Šibeniku nisu potrebne COVID potvrde, ljudi se slobodno gibaju između kućica, a maske su obvezne za sva veća okupljanja, uključujući i koncerte – dodala je Periša, uz napomenu kako Šibenik neće zaobići ni novogodišnji vatromet s tvrđave Barone u režiji Grada Šibenika i tamošnje Turističke zajednice, pod čijim se patronatom odvijaju sva adventska događanja u gradu.

03. svibanj 2024 21:26