StoryEditorOCM
Zvijezde onlinejustus reid

Zvijezdi TikToka u Zagrebu skinuli tablice, oštetili automobil, ‘obrušio‘ se na Srbe i Hrvate: Želite li ovdje živjeti?

Piše Scena SD
20. ožujka 2024. - 11:42

Mladi Amerikanac oduševljen Balkanom Justus Reid ponovno se oglasio na TikToku nakon što je objavio video u kojem je kazao kako su mu u Zagrebu s automobila skinuli beogradske tablice. 

- Ovo je posljednji put da govorim o ovome. U Zagrebu su mi ukrali registracijsku tablicu i izgrebali automobil ključem, a razlog je što je moj automobil imao beogradsku registracijsku tablicu. Prvo, želim zahvaliti svojim pratiteljima. Hvala vam, vaša pažnja nije prošla nezapaženo. Ali ljudima koji u komentarima na mom prvom videu koriste situaciju kako bi opravdali mržnju, želim reći - jednako ste loši kao osoba koja je napravila štetu - započeo je izlaganje vidno uznemiren, a zatim se obratio i Srbima i Hrvatima.

Srbima, koji tvrde da se ovo događa svima s beogradskim tablicama ili svim Srbima u Hrvatskoj, poručujem - varate se! Na Balkanu sam već osam mjeseci i ovo je jedini put da mi se to ikada dogodilo. Nemojte koristiti mržnju nekolicine kako biste opravdali mržnju prema cijeloj zemlji. Zagreb je prekrasno mjesto i vrijedi ga posjetiti. Hrvatima koji misle da je ovo na neki način moja krivica, da sam trebao biti pametniji, poručujem - Je li ovo zaista država u kojoj želite živjeti? Država u kojoj su posjetitelji, koji dolaze u miru, napadnuti zbog stvari na koje ne mogu utjecati? - rekao je i dodao:

A onima koji misle da sam ovo izmislio zbog lajkova i pregleda, kažem - Pogledajte svoje države. Ovo se stvarno dogodilo. Nije šala. Možda je rijetkost, ali se događa. Prihvatite to i potrudite se da od svoje države napravite bolje mjesto za sve, zaključio je uzrujani mladić koji već mjeseci obilazi sve balkanske zemlje. 

@justus_reid

I love Croatia and Serbia. Be kind to eachother.

♬ original sound - Justus Reid
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 08:09