StoryEditorOCM

Seoba na vidiku: Meghan Markle i princ Harry ‘bacili oko‘ na njen dom iz djetinjstva

Piše M. Bu.
23. srpnja 2023. - 13:18

Princ Harry i njegova ljubljena Meghan Markle razmišljaju o selidbi u Malibu, što nije ni čudno jer je to mjesto domom najvećih svjetskih zvijezda. Tu su gnijezdo svili Simon Cowell, Cher, Lady Gaga, Miley Cyrus, Charlize Theron ali i Leonardo DiCaprio...

image
Arthur Edwards/Afp
image
Profimedia

U djetinjstvu je Meghan stanovala upravo tu, na Malibu plaži. U međuvremenu je to postala prava meka, pa se za nekretnine bore i filmske i sportske zvijezde i tehnološki magovi, u svakom slučaju to je najpoželjnija destinacija u SAD-u.

image
Jam Press/Profimedia

Od samog centra Los Angelesa, kao i Beverly Hillsa – Malibu je udaljen vožnjom tek sat vremena, dok mjesto gdje prinčevski par sada živi – traži namanje tri sata vožnje. A žive u Montecitu...

image
Jam Press/Profimedia
image
Jam Press/Profimedia
image
Jam Press/Profimedia

Tamo su u trenutku "bijega" iz "kraljevskih ralja" kupili imanje za 11.4 milijuna funti. Imanje sadrži devet spavaćih soba i 16 kupaonica, zajedno s igraonicom, teretanom, teniskim terenima... Ukoliko ga Sussexi odluče prodati – sada bi vrijedilo sigurnih 15.5 milijuna funti, procijenili su trgovci nekretninama.

image
Profimedia/The Grosby Group

Još je jedna prednost Malibua, tvrde upućeni, a to je školovanje djece. Naime, bogati i slavni redovito školuju svoje malene kod kuće, no u zajednici u Malibuu klinci popularnih roditelja ipak idu u škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:33