StoryEditorOCM
Zvijezde onlineMARKETING ILI?

Rebel Wilson: ‘Neće me maltretirati ili ušutkati skupocjeni odvjetnici da sljedećeg mjeseca objavim svoje memoare‘

Piše SCENA SD
26. ožujka 2024. - 10:24

Australska komičarka Rebel Wilson javno je optužila svog bivšeg kolegu Sachu Barona Cohena za pokušaj uplitanja u objavljivanje njezinih nadolazećih memoara "Rebel Rising".

Rebel, poznata po komičnim ulogama, na društvenim je mrežama izrazila svoje frustracije, tvrdeći da je Cohen primijenio pravne taktike i taktike odnosa s javnošću kako bi je spriječio da u svojoj knjizi podijeli detalje o njemu.

Memoari, koji obećavaju da će čitateljima pružiti pogled iznutra na Rebelina iskustva u Hollywoodu, uključuju poglavlje za koje glumica tvrdi da sadrži ne baš laskave informacije o Sachi.

Njih dvoje prethodno su zajedno radili na filmu "Braća Grimsby" iz 2016. godine, a čini se da je njihova veza izvan ekrana bila prepuna napetosti.

Rebeline tvrdnje iznenadile su mnoge: obožavatelji i mediji čekaju dodatne detalje o sadržaju spornog poglavlja. Glumica kaže: "Neće me maltretirati ili ušutkati skupocjeni odvjetnici ili PR krizni menadžeri" uvjeravajući svoje sljedbenike da će knjiga biti objavljena kako je planirano.

image

Rebel Wilson

Stefano Rellandini/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:49