StoryEditorOCM
Zvijezde onlinemolio da mu se vrati

Neymar ostao bez cure mjesec dana nakon rođenja kćeri,cure detalji bizarnog ugovora; Mogao je varati, ali s kondomom

Piše SCENA SD
30. studenog 2023. - 09:02

Neymar (31) i njegova djevojka Bruna Biancardi (29) službeno su se rastali samo mjesec dana nakon rođenja kćeri. Razišli su se nakon što su krenule kružiti glasine o nogometaševoj ponovnoj nevjeri, prenosi Daily Mail.

- Radi se o privatnoj stvari, ali kad su već počela nagađanja u medijima obavještavam vas da više nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i zato moramo ostati u dobrim odnosima, napisala je influencerica na Instagramu, piše Jutarnji list.

Nogometaš se nedavno našao u problemu jer se pojavila snimka na kojoj se zabavlja s dvije ženske osobe u španjolskom noćnom klubu. Izvješće objavljeno u Bildu tvrdi da su Neymar i Biancardi potpisali bizaran ugovor koji je nogometašu dozvoljavao da flerta i spava s drugim ženama, no svoje ljubavnice nije smio ljubiti u usta, morao je koristiti kondom i veza je morala ostati tajna.

Jedno vrijeme internetom su kružile glasine da je od brazilske OnlyFans zvijezde Aline Farias tražio gole fotografije, nakon čega je Farias objavila snimke zaslona spornog razgovora. U lipnju je pak povezivan s influencericom Fernandom Campos zbog čega se na društvenim mrežama ispričao partnerici.

- Bru. Činim ovo za tebe i tvoju obitelj. Opravdavam neoprostivo. Trebam te u našim životima. Vidio sam koliko si bila izložena, koliko si patila i koliko želiš biti uz mene. Pogriješio sam sa svima vama. Svaki dan riskiram greške, na terenu i izvan njega, napisao je Neymar, prenosi Jutarnji list.

Nastavio je s pričom kako je povrijedio jednu od najposebnijih osoba u životu, ženu koju je želio pored sebe i majku njegova djeteta.

- Ne mogu zamisliti život bez tebe. Ne znam hoćemo li uspjeti, ali siguran sam da želim pokušati. Ljubav prema našoj bebi će prevladati, ljubav će nas učiniti jačima, zauvijek zajedno. Volim te, zaključio je Neymar.

Nogometaš iz prethodne veze ima sina s brazilskom influencericom Carolinom Dantas. Svoju romansu s Biancardi držao je u tajnosti prije nego što ju je u siječnju 2022. objavio na Instagramu. Već u kolovozu su prekinuli da bi se zatim pomirili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:37