StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSLAMA SRCE

Matija Vuica uz fotografiju iz dnevnog boravka svom voljenom Jurici uputila dirljive riječi, reagirao i Andrija Jarak

Piše Scena SD
29. prosinca 2023. - 09:07

"Ljubavi moja, idemo našoj kući" -napisala je potresne riječi jutros Matija Vuica, objavivši na Facebooku fotografiju sa svojim voljenim Juricom, na kojoj su uz instrumente nasmiješeni, sretni, povezani, kakvi su cijeli svoj život bili.

"On je za mene poput lijeka, uz njega sam pronašla način kako se malo stišati, obuzdati. Brak nas kao institucija nikad nije privlačio, a s druge strane, oduvijek smo zajedno. Živimo uz divnu toleranciju, slobodu i uzajamno poštovanje.

Potpuno smo usredotočeni jedno na drugo, i to nas razlikuje od ljudi koji imaju djecu, koji su, sasvim razumljivo, usredotočeni na njih. Mi nismo imali sreću postati roditelji, ali vjerujem da je naša međusobna posvećenost jedan od razloga dugovječnosti naše veze" - rekla je u intervjuu za Gloriju prije dvije godine.


Reakcije na Matijinu objavu su brojne i dirljive, poznati televizijski reporter, Dubrovčanin Andrija Jarak, uputio joj je emotikone srca i ruku sklopljenih u molitvi.

"Velike i iskrene ljubavi uvijek ostaju zajedno, bez obzira da li su fizički skupa", "Iskrena sućut draga Matija... čuvali ga anđeli...", "Iskrena sućut, neka počiva u miru", "Tek kad ode netko koga jako volite, tada shvatite da je svaki zajednički trenutak važan.. I zato živite, dišite, poklanjajte... jedni drugima puno pažnje, uživajte u zajedničkim trenucima .....kao što je i gospođa Matija uživala s svojim Juricom...." - neke su od njih.

image
Marko Todorov/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 09:28