StoryEditorOCM
Zvijezde onlineUŽAS PRI POMISLI

Maja Šuput: Od jučer sam tužna, s knedlom u grlu i nervozom u trbuhu. Ovo je zločin. Nemam blaže riječi...

Piše Scena SD
24. siječnja 2024. - 13:47

Ne prestaju se nizati reakcije poznatih na borbu i muku s kojom se suočava Severina, nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, čime splitska pjevačica neće više imati skrbništvo “po pola” s bivšim partnerom i ocem svog sina, Milanom Popovićem, već se skrbništvo ponovno vraća ocu, a ta odluka stupa na snagu odmah, neovisno o eventualnoj Severininoj žalbi, kako je jučer objavljeno.

image

Severina ponovno prolazi užasnu životnu situaciju

Damjan Tadić/Cropix


Među poznatim mamama koje su javno reagirale je i Maja Šuput,  koja je na Instagram storyju napisala:

"Od jučer pokušavam napisati nesto smisleno. Ali mi ne ide. Svaka riječ koja mi padne na pamet je toliko ružna i puna gorčine. Od jučer sam tužna, s knedlom u grlu i nervozom u trbuhu. Na samu pomisao na ovu nepravdu.

I sama kao mama jednog sina osjećam sve što jedna mama može osjećati kad nema svoje dijete pored sebe. A dijete mora biti sa mamom. Ovo je zločin. Nema blaže riječi. Podrška Severini", navela je Maja, mama malenog Blooma.

image

Reakcija Maje Šuput

Instagram

Jučer su reagirale i Doris Dragović, Iva Radić, Tihana Lazović, Ida Prester, jutros i Nina Badrić, koja nije skrivala ogorčenost.

"Severina će odlukom Vrhovnog suda sina viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju. Zbog proceduralne pogreške i nekoga tko uopće ne živi i nekoga tko uopće ne živi u gradu u kojem dijete ide u školu.

Osjećam bespomoćnost, sram i bijes, ne mogu niti zamisliti kako je njima, a pitam se tko može zaštititi dijete prema kojem se zaista odnose kao prema vreći krumpira. Pretužno i prestrašno", napisala je pjevačica.

image

Reakcija Nine Badrić

Instagram

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:36