StoryEditorOCM

Jole nije štedio za sinov četvrti rođendan; Pogledajte kako je izgledalo raskošno slavlje, mališan je svih oduševio

Piše SCENA SD
30. studenog 2023. - 14:46

O popularnosti Joška Čaglja Jole ne treba govoriti puno, a ni o tome koliko je zbog svoje energičnosti voljen među ljudima.  Malo je ljudi koje taktovi Jolinih pjesama nisu rasplesali. 

Od Jolinih koncerata čini se, veselije je samo na obiteljskim proslavama popularnog pjevača, čije djeliće Jole i supruga Ana Čagalj vrlo rado podijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a prizori skladne i vesele obitelji česti su jer Jole i Ana zajedno imaju tri kćeri - Ivu, Emu i Tiju, te sina Ivana Luku

Karizmatični zabavljač ovih je dana proslavio sinčićev četvrti rođendan, a ponosni roditelji često kažu da je maleni Ivan Luka, karizmu i šarm povukao na tatu, a na slikama sa rođendanskog slavlja vidi se i kako Ivan Luka drži mikrofon, što bi možda moglo značiti da će nas uskoro zabavljati novi Jole. 

Jole i Ana nisu štedjeli na rođendanskom slavlju, pa je sala bila puna rođendanskih dekoracija - plavih, crnih i srebrnih balona. No 

Na proslavi koju je maleni Ivan Luka dobio, ako ćemo suditi po dekoracijama, pozavidjela bi mu mnoga djeca. Sala je bila puna plavih, crnih i srebrnih balona, a razmišljali su i o igri, pa su sinčića obukli u nešto opušteniju kombinaciju. Maleni je nosio  traperice i crni džemper. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:47