StoryEditorOCM

Doris Pinčić jedno je od najljepših lica s javne scene, kažu da je ista mama Violeta, jeste vidjeli kako ona izgleda?

Piše Scena SD
12. siječnja 2024. - 09:23

"Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima" - napisala je Doris Pinčić Guberović 2022. godine, kad je stekla i drugu fakultetsku diplomu, onu na Visokoj školi za komunikacijski menadžment, gdje je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću.

Lijepa i marljiva glumica i omiljena HTV-ova voditeljica, koja je trenutno na porodiljnom, diplomu je dodala onoj prvoj s Umjetničke akademije.

Doris je, koliko god bila medijski prisutna i popularna, u osnovi izrazito obiteljski tip. Privržena svojoj obitelji u Zadru i onoj u Zagrebu, gdje je pronašla sreću u drugom braku, s Daruvarcem Davorom Guberovićem, s kojim je u rujnu prošle godine dobila i curicu, prije par godina ispričala je koliko se njezin tata Mario mučio da svojoj djeci omogući ostvarenje profesionalnih snova.

Dorisin otac radio je kao domar na Sveučilištu u Zadru, a kad je Doris otišla studirati u Osijek na Umjetničku akademiju, trebalo je platiti studij, smještaj i život u drugom gradu, pa je njen otac dodatno zarađivao kao ribar.

"Stvarno je radio dan i noć kako bi mi omogućio odlazak na fakultet, tako da se može reći da su mi hobotnice platile školovanje" - rekla je Doris.

Obiteljski brod s kojim je tata ribario nosi ime po njegovoj supruzi, Dorisinoj mami Violeti, od koje je, procjenjuju mnogi, Doris naslijedila ljepotu.

Osim Doris, Violeta i Mario imaju i kćer Kristinu te sina Stipu, koji žive u Zadru, daleko od očiju javnosti.

Inače, Dorisina mama Violeta je dugo bila zaposlena na Sveučilištu u Zadru na obračunu plaća, stoji na stranicama fakulteta.

image

Doris Pinčić Guberović u prizoru serijala Planine

HRT

Doris se posebno trudi svoj obiteljski život sačuvati daleko od javnosti otkad je u studenom 2022. godine uplovila u svoj drugi brak, s Davorom su je vezali brojni isti interesi, poput ljubavi prema prirodi, planinarenju, vožnji motociklom...

U rujnu prošle godine ljubav je okrunjena dolaskom curice, a Doris iz prethodnog braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu.

image

Doris Pinčić kao trudnica sa suprugom Davorom Guberovićem

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:31