StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZATRPAN ČESTITKAMA

Danas rock legenda Keith Richards slavi 80. rođendan, stigla je čestitka od Micka Jaggera i Rona Wooda

Piše SCENA SD
18. prosinca 2023. - 19:20

Rock legenda Keith Richards danas slavi 80. rođendan - i naravno da mu kolege iz benda The Rolling Stones čestitaju na posebnom danu. Prije svega, frontmen Mick Jagger (80) želi svom prijatelju sve najbolje u toplom pozdravu putem Instagrama. Uz sliku dviju legendi zajedno sa sunčanim naočalama, Jagger je napisao: "Sretan rođendan, Keith. S ljubavlju, Mick."

Ron Wood (76), drugi gitarist Stonesa uz Richardsa, također želi svom kolegi samo najbolje na svom Instagram profilu. Objavio je čitav niz slika, od kojih se na većini vidi kako se njih dva smiju. Fotografije je komentirao brojnim emotikonima, a poželio je i "sretan 80. rođendan".

Osim Jaggera i Wooda, tim Instagram stranice pokojnog bubnjara Rolling Stonesa Charlieja Wattsa (1941.-2021.) također su iskoristili priliku da odaju počast Richardsu. Tu su i neke slike iz prošlih dana. Podijeljen je raniji Wattsov citat o Richardsu: "Keith je najzanimljiviji, najrazličitiji od svih nas ... On je čovjek s vizijom i jedan od rijetkih ljudi koji se zapravo nije promijenio tijekom godina." Kad su stvarali glazbu, vino i njegova gitara uvijek su bili tu: "A on samo sjedi u sredini kao divan sultan. To je fantastično." Ali takav je Richards uvijek bio.

Neobično, Richards je čak čestitao sebi. Točnije, njegov tim na društvenim mrežama iskoristio je priliku da ostavi pozdrav svom šefu na Instagramu za njegov rođendan. Uz njegovu sliku napisali su: "Sve najbolje, Keith! Volimo vas i poštujemo i počašćeni smo što smo u vašem timu!"

I naravno, na službenoj Instagram stranici The Rolling Stonesa bila je i odgovarajuća rođendanska objava u čast gitarista: Na video s isječcima koje Richardsa prikazuje u studiju, na pozornici ili tijekom snimanja videozapisa, kreatori su napisali: "Sve najbolje jednom i jedinom. Želimo vam poseban dan. Nastavi se ljuljati."

image

Ron Wood, Keith Richards i Mick Jagger 

Daniel Leal/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 20:20