StoryEditorOCM
Zvijezde online‘sablaznio‘

Boris Rogoznica svojim ponašanjem razbjesnio javnost, još se pohvalio na društvenim mrežama, oglasila se poznata udruga

Piše SCENA SD
21. ožujka 2024. - 21:14

Glazbenik Boris Rogoznica trenutačno uživa u godišnjem odmoru u Tajlandu, a sa svojim obožavatelja na društvenim mrežama svakodnevno dijeli kako se ondje provodi. Tako je podijelio fotografiju na kojoj pokušava zajahati slona u jednom rezervatu, a vidi se i kako slona čvrsto drži za surlu.

Ovom fotografijom razbjesnio je svoje pratitelje, ali i Prijatelje životinja koji su se na svom Instagram profilu oglasili povodom Borisove objave.

‘Sablaznile su nas i rastužile fotografije glazbenika Borisa Rogoznice koji je tijekom putovanja u Tajland jahao na slonu i potezao ga za surlu. Budući da je s jedne od svojih objava uklonio komentare, da se zaključiti da su mnogi njegovi pratitelji itekako svjesni iznimne okrutnosti koja se krije iza iskorištavanja egzotičnih životinja, a sve to radi fotografiranja i razmetanja na društvenim mrežama. 

Mnogi slonovi koji se koriste za jahanje uzimaju se iz divljine kao mladunčad i podvrgavaju brutalnom procesu treniranja‘, započeli su.

Štapovi u rukama

‘Batinanje se nastavlja tijekom cijelog života, a i na fotografijama Borisa Rogoznice vidi se da zaposlenici koji zarađuju na iskorištavanju slonova imaju štapove u rukama. Osim toga, fizički danak nošenja tereta na leđima može biti razoran za njihova tijela. 

Stalni pritisak i težina na leđima uzrokuju stvaranje bolnih rana na slonovoj koži, koje se mogu inficirati i dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema‘, dodali su.

Nedavno se pohvalio i noćnim provodom u Bangkoku. Podijelio je snimku na kojoj grli i u obraz ljubi plavušu, a potom je objavio snimku na kojoj mu osoba kojoj se ne vidi lice pleše u krilu, dok je Boris udara po stražnjici.

Nakon snimki poručio je: ‘E tako se uživa u Bangkoku, da se razumimo. I nikako drugačije.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:46