StoryEditorOCM
TV&Realitymario jurič

RTL ima novog voditelja! Od sutra ćemo ovog Hercegovca gledati u Vijestima, nedavno je otišao s Nove TV

Piše Scena SD
27. prosinca 2023. - 21:46

- Sutra su s vama Ivana Brkić Tomljenović i prvi put Mario Jurič - kazala je večeras Damira Gregoret dok je odjavljivala središnju informativnu emisiju RTL Danas.

Jurič, inače rodom iz Ljubuškog, prije tri mjeseca otišao je s Nove TV na kojoj je deset godina radio kao dopisnik iz Splita javljajući se u program uživo ili kroz reportaže.

- Učinilo mi se zanimljivim iskusiti i život u Zagrebu pa sam to i prihvatio. U Zagrebu sve štima jer sam okružen sjajnom ekipom na poslu, brojnim prijateljima izvan posla. Preseljenje je bilo izazovno, ali nakon dva mjeseca sve funkcionira odlično.

image

Mario Jurič

Agencija Andolu

Novinarska RTL obitelj me primila fantastično. Svaku nedoumicu i poteškoću brzo otklonimo. Moram priznati i da se uz svakodnevni užurbani reporterski tempo stignemo i puno smijati. Tu mi dobro sjeda ona Oliverova - šaka suza, vrića smija... Moji profesionalni planovi su daljnje upijanje znanja i vještina, otkrivanje novih tema i priča koje ću predstaviti našim gledateljima svakog dana u RTL-u Danas u 19 sati - rekao je nedavno Mario za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:33