StoryEditorOCM
TV&Realitypopularni show

Počela nova sezona emisije ‘Ljubav je na selu‘, Radoslav oduševio priznanjem: ‘Samo mi nemojte protiv Hajduka!‘

Piše Scena SD
6. rujna 2023. - 22:36

Počela je 16. sezona omiljenog showa ‘Ljubav je na selu’!

Nakon što su gledateljima ispričali svoje životne priče, planove, želje i očekivanja, stiglo je vrijeme da farmeri konačno doznaju koliko im je dama napisalo pismo i nastavljaju li svoju ljubavnu avanturu.

‘‘Nisam došao ovdje kao lutalica, došao sam ovdje pronaći srodnu dušu. Spreman sam za brak‘‘, istaknuo je odmah na početku emotivni Branko koji je prvi stigao na mjesto susreta, a složni su bili i ostali.

‘‘Ovo će biti jedna nova avantura za mene‘‘, istaknuo je i slovenski farmer Jožef, ‘‘Tražim normalnu ženu koja je vrijedna i koja me podržava‘‘.

image

Jozef

RTL

‘‘Ničega me nije strah, samo medvjeda‘‘, šalio se i Ante.

Voditeljica Anita Martinović ovaj put nije ih posjetila na njihovim imanjima, već je ove šarmere u potrazi za srodnom dušom sve zajedno okupila na istome mjestu. Simpatični farmeri, neki sramežljivi, neki otvoreni i direktni, međusobno su se upoznali.

‘‘Samo nemojte protiv Hajduka! Hajduk, to je nešto više od ljubavi’’, poručio je farmerima odmah simpatični Radoslav koji se već na prvu predstavio kao najveći zabavljač u ekipi, što nekima nije baš odgovaralo.

‘‘Malo se ispucavao, malo se previše dizao, kao da smo mi nesposobni sebi naći žene‘‘, komentirao je Radoslava Jožef.

Farmerima se ubrzo pridružila i voditeljica Anita Martinović kako bi od njih doznala još pikanterija i želja.

image

Anita i Radoslav

RTL

‘‘Anita, ti si moja simpatija‘‘, priznao je Branko te privukao stolac da sjedne bliže njemu, a to je pomalo naljutilo najstarijeg farmera Stjepana koji je taj njegov potez protumačio kao ‘‘nabacivanje‘‘.

‘‘Jako sam izbirljiv, nosove gledam. Kakav nos ima, to mi smeta‘‘, priznao je Stjepan kojeg su ostali opisali kao farmera s najvećim ‘‘lovačkim pričama‘‘.

‘‘Bez obzira na to što smo se svi okupili danas ovdje, ne idu svi dalje... Dalje idu oni koji su dobili najviše pisama‘‘, obavijestila ih je Anita, a zatim nastavila, ‘‘No ove sam godine odlučila napraviti ustupak! Sezona je duga... Uvijek postoji šansa da nekoga od vas još posjetim doma iako niste prošli danas‘‘.

Na ispitivanje oči u oči Anita je prvo privela Radoslava, no priznao joj je kako misli da neće dobiti dovoljan broj pisama.

image

Ljubav je na selu

RTL

‘‘Volio bih dobiti pismo... Želim ljubav! Ako ostanem u showu, takav show nećeš vidjeti‘‘, najavio je spektakl, ‘‘Želim normalnu osobu. Ona koja dođe, i ako se nađemo, ona će živjeti lagodnim životom. Ja ne želim ženu koja će raditi, koja će biti moja desna ruka. Važna je samo ljubav. Mene kad upoznaš, mora proći dosta vremena, ali nitko me onda nije odbacio. Oni koji me ne upoznaju misle da sam ja arogantan, ali nisam takav‘‘.

Iz svojeg kovčega Anita je izvadila pisma i razveselila farmera: ‘‘Družimo se i dalje, dobio si dovoljan broj pisama!‘‘

Nakon njega Aniti se pridružio i Stjepan koji je priznao kako uopće nije nervozan: ‘‘Takav sam čovjek. Svaki dan sam spreman za ljubav‘‘.

image

Anita i Stjepan

RTL

I njemu je Anita prenijela lijepe vijesti – nastavlja sudjelovanje u showu!

Idući je na redu bio Slovenac Jožef. I dok su ostali farmeri smatrali kako sigurno prolazi, jedino je Stjepan bio uvjeren u suprotno. A iako je Anita otvorila škrinjicu punu pisama, ipak nisu bila za Jožefa.

‘‘Ne znam hoću li ikada naći pravu ljubav, čini mi se da ne, da mi ovo nije suđeno‘‘, tužno je rekao, no Anita ga je tješila kako nikad nije kasno.

A tko će od ostalih farmera dobiti dovoljan broj pisama i koga će Anita rastužiti, gledatelji će doznati već sutra u novoj epizodi showa ‘Ljubav je na selu‘. Cijele epizode showa dostupne su i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 02:38