StoryEditorOCM
TV&RealityŠOK TRANSFORMACIJA

Osječanka, pobjednica ‘Zadruge‘, danas je neprepoznatljiva: Povećala grudi i usne, ugradila implantate u jagodice...

Piše Ivana Prgomet
6. studenog 2023. - 16:49

Osječanka Iva Grgurić (29) jedina je Hrvatica koja je pobijedila u kontroverznom srpskom reality showu "Zadruga". Pobjedu je odnijela prije četiri godine, a pripalo joj je 50.000 eura. Kako piše Blic, novac je, kako mnogi komentiraju, uložila u svoj izgled. Na najnovijim fotografijama koje je objavila na svojoj društvenoj mreži Iva izgleda neprepoznatljivo. Povećala je grudi i usne, stavila implantate u jagodice, smanjila nos, botokskom "peglala" bore, "punila" obraze hijaluronskom kiselinom... Za potrebe snimanja jednog editorijala stavila je i crnu periku i sunčane naočale pa su je pratitelji jedva prepoznali. "Ne sliči na sebe", "ovo je druga osoba", "ne bih je prepoznao", samo su neki od komentara ispod najnovijih fotografija. 

image

Iva Grgurić

Instagram/

Inače Iva je nedavno i javno priznala da samo oči nije korigirala na sebi. 

- Samo oči su ostale moje - našalila se Iva na svoj račun i otvoreno progovorila o posljednjoj operaciji:

- Operirala sam kapke, odnosno radila sam blefaroplastiku. Kapci su mi genetski spušteni, to sam sredila i prezadovoljna sam! To svaka druga, treća žena radi na sebi... - rekla je Iva nedavno za Informer.

Inače Iva je nakon pobjede u "Zadruzi" ostala živjeti u Beogradu gdje gradi voditeljsku i pjevačku karijeru. 

Osječanka u regiji plijeni pozornost i turbulentnim ljubavnim životom. Prije nekoliko mjeseci prekinula je s tamošnjim poduzetnikom nakon što joj je postavio ultimatum, odnosno rekao joj da mora birati između njega ili posla jer nije podnosio njena učestala putovanja u Dubai gdje je također gradila biznis s, kako su pisali srpski mediji, "ružama od zlata". 

- Nije mogla vjerovati što joj govori. U prvi tren je pobjesnjela, a onda se rastužila… …nije željela pristati na njegove uvjete, jer je znala da će joj ako to napravi, cijeli život postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi ostaviti posao, jer želi zarađivati i ne želi zživjeti na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno. Istog trenutka se spakirala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli - ispričao je tad prijatelj medijima.

Iva je dondeavno bila plavuša i njegovala je prirodniji izgled o čemu svjedoče njene starije fotografije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:11