StoryEditorOCM
TV&Realitypovijesni trenutak

Ena iz Supertalenta dobila 4 zlatna gumba, a onda uslijedili komentari: ‘Ovo nije za prolaz, nema nikakvog talenta‘

Piše SCENA SD
6. studenog 2023. - 12:25

Devetogodišnja Ena Nižić iz Metkovića žiri je, osvojila čim se pojavila na pozornici showa Supertalent, a onda se dogodilo ‘čudo’ - prvi put u povijesti Supertalenta koji ide već 10 sezona dogodilo se da je netko dobio četiri zlatna gumba.

Poslije nastupa Ene koja je dobila četiri zlatna gumba uslijedili su razni komentari na Instagramu gdje se većina ne slaže da je zaslužila dobiti baš četiri zlatna gumba. Ovo su neki od njih:

- ‘Meni je ovo postalo smiješno. Kao prvo djecu oblače kao žene od 30+ godina. Kao druga, djevojčica pjeva prosječno i nije toliko Vrhunska. Kao treće,nemam rijeci i nije pravedno prema natjecateljima koji su mnogo bolji od nje a nisu ni prošli,da bi ovoj djevojčici dali zlatni gumb.‘

- ‘Malecka je preslatka, ali mislim da je ovo malo pretjerano jer pjeva prosječno. Toliko od mene’

- ‘Ovo nije za prolaz, a kamoli za zlatni gumb. Daj se uozbiljite ljudi božji. Ukinite taj supertalent!’

- ‘Ni blizu za zlatni gumb. I meni je glupo što se djeca natječu s odraslima. Trebao bi biti supertalent za djecu. Najbezveznije potrošeni zlatni gumb. Curica je slatka ali nije ništa posebnije od većine slatkih curica.’

- ‘Ena za mene si pobjednik ovaj zlatni gumb je zaista zasluga i te kakva bravoooo’

- ‘užas.. nije ni za prolaz kamo li za zlatni.. stalno je imala voice crackove, jednostavno nema glasa! da ima 15/16 posrali bi ju žiri.’

- ‘kakve li sprdnje, ovo je žalosno.’

- ‘Malena je slatka, ali daleko od zlatnog gumba.’

- ‘Najiskrenije nije zaslužila zlatni’

- ‘Mala je slatka, ali nažalost ovdje nema nikakvog talenta.’

Podsjetimo, Ena je u predstavljanju prije nastupa rekla:

‘‘Ja kad sam bila mala, rekla sam mami da se hoću prijaviti na Supertalent. I onda je ona rekla - dobro, idemo vježbati pjesmu. Ja sam to kao navježbala, jednom sam sve to otpjevala kako treba, ona je rekla, sad znaš pjevati, sad ćemo te voditi na natjecanja‘‘.

‘‘Ja bih sebe opisala kao nekako zvrckastu i ljubaznu djevojčicu, suosjećajnu, sretnu, ja sam baš borbena djevojčica, zato mi se i svidio karate, osvajam medalje i jako sam dobra u tome. Sviram violinu, to mi je jedan od najljepših instrumenata, graciozna je nekako, ima prelijep zvuk‘‘, rekla je Ena.

‘Ti si najljepše obučeni kandidat i kandidatkinja ikada. Nitko se nikad nije ovako obukao‘‘, poručila je Maja djevojčici kad se pojavila na pozornici.

‘‘Sad si me rasplakala i ne mogu ti uopće opisati koliko si me taknula‘‘, započela ja Maja s komentarom koji nije uspjela dovršiti, pa se nadovezala Martina.

‘‘Mene si isto tako taknula, ali ipak još uvijek mogu pričati. Znači, tebe je mama učila pjevati, vi ste to doma radile, ti si odlučila da to bude fight song, ja bih te molila da nastaviš tako raditi s mamom, jer to što je mama napravila je napravila najbolji mogući posao. Toliko si savršena i toliko si preslatka, i toliko si cijeli paket, evo možda Maja Šuput plače jer zna da je njezinoj karijeri došao kraj zbog tebe‘‘, zaključila je Martina u svom stilu.

‘‘Uživao sam gledajući kako ti iznosiš ovu pjesmu, svaki dio si naglasila i tvoj engleski je prekrasan, imaš sve karakteristike za mjuzikl‘‘, poručio je Eni Fabijan.

‘‘Čarobna i veličanstvena i jedinstvena, bravo‘‘, poručio je Davor.

Taman kad je Ena krenula napustiti pozornicu, žiri ju je pozvao da se vrati nazad, a dok je ona čekala, oni su se došaptavali, a onda su sve objasnili.

‘‘Situacija je sljedeća. Nije baš da ovo smijem, ali i produkcija nekad radi neke stvari koje ne smije, pa smo se mi sad dogovorili da ćemo zeznuti i produkciju i pravila, i po prvi put u životu, svi skupa dati da‘‘, rekla je Maja, a onda su sva četiri člana žirija u isto vrijeme stisnula zlatni gumb.

‘‘Ovo se nikad nije dogodilo, ovo smo se svi zajedno dogovorili, a sad ćemo vjerojatno dobiti po guzici‘‘, rekla je Maja kad su se svi zajedno nakon zlatnog gumba okupili na pozornici.

‘‘Najbolji trenutak ikad, koliko je ona talentirana, čista, neiskvarena‘‘, komentirale su Martina i Maja.

Žiri inače toliko različit, u ovoj se odluci, ujedinio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:23