StoryEditorOCM
TV&Realityfina svota

Doznajemo koliko zarađuju natjecatelji u ‘Tvoje lice zvuči poznato!‘ Evo koliko će prosječnih plaća dobiti za 13 emisija

Piše Scena SD
19. ožujka 2024. - 08:30

Nakon kratke pauze na Novu TV nedavno se vratio zabavni show ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Posljednju sezonu su 2021. godine vodili Maja Šuput i Frano Ridjan, a ove godine imamo nove voditelje, glumce Igora Mešina i Filipa Detelića, dok su u žiriju Minea, Goran Navojec, Enis Bešlagić i Mario Roth.

Kandidati su pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

Snimanja showa počela su još prošle godine i već su završena, a tempo kandidata bio je prilično naporan. Oni naime, na set u studio Nove TV u zagrebačkom Buzinu dolaze već u sedam ujutro. Sat vremena kasnije počinju tonske probe i snimanja, a iz studija izlaze tek kasno popodne ili navečer.

I tako nekoliko puta tjedno jer produkcija showa nastoji da se u sedam dana snime barem dvije emisije.

image

‘Tvoje lice zvuči poznato‘

Nova TV

Iako se natjecatelji vraćaju kući iscrpljeni, atmosfera na snimanju je i više nego odlična, a dodatan razlog za sudjelovanje zasigurno im je i iznos honorara kojeg dobivaju.

Kako smo doznali od izvora koji radi u produkciji ovog showa, svaki će kandidat za svih 13 snimljenih emisija ovogodišnje sezone dobiti po deset tisuća eura, što iznosi oko 770 eura po jednoj epizodi. Snimajući show oni su tako kroz dva mjeseca dobili otprilike deset prosječnih hrvatskih plaća, s time da kroz ta dva mjeseca nisu svaki dan dolazili na snimanje, već nekoliko puta tjedno.

Inače, ovaj honorar je nešto viši za razliku od prijašnjih sezona. Primjerice, prije deset godina u ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ sudjelovao je i splitski pjevač Giualiano. Tada se pisalo kako je kao natjecatelj za sve epizode bio plaćen 50 000 kuna (6666 eura).

Jedno se vrijeme nagađalo da će se u showu pojaviti i Vlatka Pokos, no ona je, navodno nakon razgovora s producentima odustala od natjecanja jer nije bila zadovoljna iznosom honorara koji su joj ponudili - oko 3500 kuna po epizodi (466 eura).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:14