StoryEditorOCM
TV&Realityšok u supertalentu

Doktorica se skinula pa na pozornici zasvirala flautu - ali ne ustima! Žiri frapiran: ‘Ovo je uznemirujuće‘

Piše JL
6. studenog 2023. - 07:01

Beatrice McQueef radi kao kirurški asistent, a iz hobija se počela baviti cirkuskim vještinama. Jednu od spomenutih vještina pokazala je sinoć gledateljima showa Supertalent koji se prikazuje na Novoj TV, prenosi Jutarnji list.

‘‘Ja sam doktorica Beatrice. Imam 41 godinu i radim u medicini kao kirurški asistent. Moji otac, baka i djed su također bili doktori. Volim što mogu pomoći ljudima. Na kraju dana mogu otići kući znajući da sam doprinijela nečijem životu. Svi u mojoj obitelji su bili glazbeno nadareni pa smo bili poticani da učimo svirati instrumente. Počelo je s flautom u osnovnoj školi. Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikada dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu. Moj nastup može biti opasan ako padnem‘‘, najavila je Beatrice McQueef u prilogu kojim se predstavila prije izlaska na pozornicu Supertalenta.

‘‘Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti‘‘, najavljeno je prije njezinog nastupa.

A zbilja nitko nije bio spreman na vještinu koju je Beatrice pokazala.

Žiri je u šoku gledao i slušao što se događa, Maja se šalila čak pogađajući koju pjesmu Beatrice svira.

‘‘Ja sam bez riječi‘‘, bio je Martinin komentar.

‘‘S umjetničke strane, moram vas pitati, kako stvarate melodiju?‘‘, zanimalo je Maju.

‘‘Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam - možda mogu iskoristiti tu vještinu i napraviti cijelu točku‘‘, objasnila je Beatrice.

‘‘Doista ne znam što da kažem, kao da sanjam‘‘, Fabijan je bio zbunjen.

‘‘Količina truda, za dolazak ovdje i samu izvedbu - od mene je to da‘‘, rekao je Fabijan.

‘‘Cijenim, ali mislim - ne. Ja stvarno svakom dam - da, ali ne mogu za ovo. Ne mogu ljudi. Nisam ko Martina stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, nek pokaže ‘‘, komentirala je Maja viđeno.

‘‘Nemojte vas dvojica nagovarati nju, stani iza svih žena i dostojanstva svih žena‘‘, poručila je Martina Maji, Davoru i Fabijanu koji su htjeli pomoći Maji oko konačne odluke, no Maja je Beatrice ipak dala ne.

‘‘Od mene je to uobičajeno da‘‘, rekao je Davor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2024 08:26