StoryEditorOCM
TV&Realityaneli ahmić

Dalmatinka ušla u Zadrugu, rekla da je suprug vara i odmah se dala u ‘akciju‘. Pogledajte kako je nekad izgledala...

Piše Scena SD
4. rujna 2023. - 16:49

Aneli Ahmić iz Dubrovnika u subotu je ušla u srpski reality show Zadruga na TV Pink koji ovu sezonu nosi naziv Elita. 

- Ona je uspješna tik-tokerica, njeno ime se spominjalo u Zadruzi jer je bila u vezi s bivšim partnerom pobjednice Zadruge Ive Grgurić. Udata je i majka jedne djevojčice, a sadašnji suprug je prevario i ostavio zbog žene čije ime zna cijeli Balkan - najavila je voditeljica. 

Dubrovkinja je rekla da se osjeća uplašeno, ali i uzbuđeno. 

- Prevario me poslije tri godine braka. Riječ je o Staniji Dobrojević. To se dogodilo prije mjesec dana. On je mene ostavio, ja sam otišla u u Dubrovnik. Inače sam iz Dubrovnika, otišla sam s kćerkicom na odmor 1.6., on mi je oko 20.6. poslao poruku da dođem po svoje stvari. Živjeli smo u Austriji u iznajmljenoj kući - kazala je Aneli.

- Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, bježi u Miami. On je prevarant, a Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Što ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio - dodala je Aneli.

Ona je već prvog dana showa postala prisna s bivšim košarkašem Janjušem, a na Forum.hr-u mogu se pronaći njene stare fotografije na kojima je vidljivo kako je napravila niz estetskih korekcija.

image

Aneli Ahmić

image

Aneli Ahmić

image

Aneli Ahmić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:59