StoryEditorOCM
TV&Realityvolja za životom

Bio je osuđen na smrtnu kaznu, ne svojom krivicom, kaže. Večeras je nastupio u Supertalentu. Princ Petar ima mučnu priču

Piše SCENA SD
22. listopada 2023. - 22:57

Simpatije žirija osvojio je kandidat umjetničkog imena Princ Petar 23 koji je s gledateljima Supertalenta podijelio životnu priču, a zatim svojim performansom ponovnog rađanja iz jajeta potpuno iznenadio žiri.

Zadnji nastup u četvrtoj emisiji Supertalenta pripao je kandidatu umjetničkog imena Princ Petar 23 koji je od samog početka bio misteriozan. Započeo je tako što je pomutnju u publici i među žirijem izazvala postavljena zlatna skulptura u obliku jajeta, pa su svi pogađali što je unutra, a njegov nastup bio je stvarno poseban i nosi naziv performans ponovnog rađanja iza kojeg stoji posebna priča, piše showbuzz.hr.

‘‘Ja bih rekao da je moj najveći talent volja za životom. Igrom slučaja, ne mojom krivicom, meni je bila prepisana smrtna kazna u inozemstvu gdje sam živio, boravio i radio. Teško mi je o tome malo i pričati jer opet to ostavlja malo taj isti utisak, jer jednom kad ti netko kaže da će ti oduzeti život, ti se s tim i pomiriš‘‘, započeo je pa nastavio.

‘‘Tu su bile uključene i tuče i izgladnjivanja, i dan danas mi svi pričamo o tome, kao gle, dokle si stigao, a što se sve moglo desiti. Uz obitelj i prijatelje i građane grada Grožnjana i druge građane diljem Hrvatske, bio je prikupljen taj novac da bi oni meni skinuli tu smrtnu kaznu, i hvala svima onima koji su me dočekali u Hrvatskoj taj trenutak, to mi je trebalo‘‘, rekao je.

‘‘Ja nakon svega što sam prošao, maltretiranje u osnovnoj, pa u srednjoj, pa kad sam bio momak, pa nedavno sad kad sam već neki odrastao muškarac, jednostavno, stvorio sam taj neki novi svijet koji je za mene divan. Pošto i jesam senizibilan i emotivan, udare i mene emocije, a kroz ples se najviše fizički oslobodim, a kroz slikanje se oslobađam psihički. I onda sam došao do toga da se bolje opet roditi, nego neke stvari prebroditi. Idem dalje kroz život takav kakav jesam‘‘, ispričao je svoju priču.

‘‘Meni se ovo jako svidjelo. Mislim da za tebe postoji jako puno prostora ako se tome posvetiš‘‘, rekla je Martina.

‘‘Zaista izgledate drugačije i posebno, nešto što je ovako s ponovnim rođenjem doista zanimljivo‘‘, rekao je Fabijan.

‘‘Ovo je zaista nešto nesvakidašnje‘‘, složila je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:36