StoryEditorOCM
Šuška seDIŽE PRAŠINU

Skandal na španjolskom dvoru; bivši zet iznio optužbe da je kraljica Leticia varala kralja! Oglasio se i glasnogovornik

Piše SCENA SD
4. prosinca 2023. - 17:25

Bivši zet španjolske kraljice Letizie Jaime del Burgo nedavno je iznio senzacionalne optužbe na račun slavne brinete. Tvrdi da je bio u vezi s Letizijom prije nego što je oženio njezinu sestru Thelmu, a kao navodni dokaz njihove ljubavi podijelio je i kraljičin selfie.

Jaime ističe da je, kada je Leticia upoznala Felipea, još uvijek bila u vezi s njim. Podijelio je i njezin selfie koji je snimila u kupaonici dok je bila trudna, a koji mu je navodno poslala. Na fotografiji je prekrivena crnim šalom, a Jaime ističe da mu pripada.

"Ljubav. Nosim tvoj šal. Osjećam se kao da si pored mene. On se brine za mene. On me štiti. Brojim sate dok se ponovno ne vidimo. Volim te", stoji u poruku koju je Letizia navodno poslala Jaimeu, a čiji je sadržaj objavio osobno on na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru.

image
Ida Marie Odgaard/Afp

Iako su njegove tvrdnje i sama fotografija podigle veliku prašinu, mnogi korisnici interneta doveli su u pitanje istinitost ove informacije, s obzirom na to da nema dokaza da mu je kraljica Letizia poslala ovu poruku i fotografiju. Jaime je nakon toga zatvorio svoj X račun.

- Nemamo komentara na to - rekao je glasnogovornik španjolske kraljevske obitelji za "Femail" povodom cijele situacije, piše portal Žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 15:31