StoryEditorOCM
ShowbizKAKO TO

Zvijezda filma ‘Footloose‘ slavi 35. godina braka, sada otkriva tajnu dugovječnosti veze s Kyrom Sedgwick

Piše SCENA SD
10. rujna 2023. - 11:57

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick slave 35 godina braka, a kako je riječ o jednom od dugovječnijih brakova u Hollywoodu mnoge zanima kako su uspjeli ostati toliko dugo u vezi. 

U nedavnom intervjuu u emisiji "Today", zvijezda filma "Footloose" je rekao da je tajna njihove dugotrajne ljubavi u tome - što je nema.

"Nije tajna. Nikad nemojte imati tajnu", našalio se Bacon. "Tajna je u tome da ne pitaš slavnu osobu kako ostati u braku."

Kevin je pripisao zasluge za 35 godina braka svojoj supruzi i djeci koji su mu pomogli da ne misli samo na sebe, te da se više zainteresira za svijet oko sebe.

"Kad sam došao u New York, bio sam tinejdžer, a da bih postao glumac mora postojati element samodostatnosti, duboka vrsta samozatajnosti. Sigurno sam to imao. Stvarno, stvarno sam bio usredotočen na sebe, a manje na svijet", prisjetio se Kevin.

Tek kad se vjenčao sa Kyrom (58) i kada su osnovali obitelj - par dijeli dvoje djece, Travisa (34) i Sosie (31) - Kevin je shvatio da mu se perspektiva promijenila.

image

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon snimljeni 2019.

Angela Weiss/Afp

"Jednom kada promijenite svoje stajalište na taj način, počinjete uviđati koliko je pitanja koja treba riješiti izvan sebe i vaše želje da postanete poznati i zaradite novac i nabavite stvari", rekao je Kevin.

Par je sudjelovao u jednoj emisiji koja se bavi DNK analizama. Njihova DNK analiza je pokazala da su zapravo rođaci u devetom koljenu. S obzirom na to da se ipak radi o daljnim rodbinskim vezama, to nije poljuljalo njihov brak niti promijenilo odnose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:44