StoryEditorOCM
ShowbizKAO MANEKENKA JE

Zanosna unuka velikog Ljubiše Samardžića izrasla je u pravu ljepoticu; život joj nije bio lak, patila je dugo...

Piše SCENA SD
12. veljače 2024. - 16:01

Lijepa unuka jednog od omiljenih i neprežaljenih glumaca koji je ostavio dubok trag u domaćoj kinematografiji, Ljubiše Samardžića ne prestaje intrigirati ljepotom.

Sara je diplomirana menadžerica sigurnosti, a često je aktivna i na društvenim mrežama, pa je se može vidjeti kako uživa u putovanjima, ali ipak vodi skroman život daleko od očiju javnosti.

Sara je Ljubišina unuka koju je dobio od sina Dragana. Izrasla je u pravu ljepoticu, a osim zanosne ljepote Sara izgleda i kao manekenka, o čemu svjedoče i njene slike na društvenim mrežama, piše Mondo.

Život joj nije bio nimalo lak, patila je zbog smrti oca kojeg izgubila je vrlo rano, a njen djed Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine. Samo nekoliko godina kasnije uslijedila je još jedna velika tuga u Sarinom domu - preminula joj je i majka.

Dok je voljeni djed Ljubiša Samardžić preminuo  2017. godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge, nezaboravne replike iz kultnih filmova i serija, brojne nagrade i priznanja.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:03