StoryEditorOCM
ShowbizDUGO U NOĆ

Veselo na svadbi Sandre Perković u zagrebačkoj Laubi: Feštalo se uz Pejakovićevu pjesmu ‘Nećemo noćas doma‘

Piše I. P.
1. siječnja 2024. - 11:10

Naša atletičarka udala se na Silvestrovo u Zagrebu za svog dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića. Čitatelj Jutarnjeg lista još tijekom dana snimio je Sandru Perković ispred hotela Esplanada u vjenčanici s potpisom Aleksandre Dojčinović. Nakon ceremonije vjenčanja svadba se nastavila u Laubi, a sad su na društvenim mrežama isplivale fotografije atmosfere s proslave. U jednom trenutku mladenci su zaplesali uz pjesmu "Nećemo noćas doma" Zlatka Pejakovića. Svadba je bila uz prijatelje i uži krug obitelji, među kojima su se našla i poznata lica poput bivše atletičarke Ivane Brkljačić i nogometaša Dinama Josipa Drmića.

image

Sandra Perković, vjenčanje

čitatelj/

Na dan udaje, Sandra Perković pronašla je vremena i da se oprosti od protekle godine porukom na Instagramu u kojoj je napisala:

‘Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom, on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje, ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja. A do tada, LOVE YOU and GOODBYE. A vama dragi moji prijatelji u novoj 2024. želim Vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće. Uživajte u svakom trenutku kao da je posljedni jer ŽIVOT NEMA REPRIZU!!!! Voli Vas Vaša DISCUS QUEEN.‘

image

Sandra Perković svadba

Instagram/

Podsjetimo, bivši atletičar Edis, Sandrin je trener od 2013. godine, a zaručili su se lani. 

image

Zagreb, 311223.
Prilaz baruna Filipovica 23A.
Sandra Perkovic udaje se za dugogodisnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevica u umjetnickoj galeriji Lauba.
Na fotografiji: Ivana Brkljacic.
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:18