stdClass Object ( [id] => 1362865 [title] => Taylor Swift stiže na SuperBowl, dilema je hoće li je Travis zaprositi; Ponuđeno im je besplatno ‘marihuana vjenčanje‘ [alias] => taylor-swift-stize-na-superbowl-dilema-je-hoce-li-je-travis-zaprositi-ponudeno-im-je-besplatno-marihuana-vjencanje [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Njezina turneja Eras će, prema procjenama, u američko gospodarstvo uliti najmanje pet milijardi dolara.

Taylor Swift, najveća glazbena zvijezda današnjice, povećala je i vrijednost brenda lige američkog nogometa (NFL) i kluba Kansas City Chiefs na više od 330 milijuna dolara. To će se sasvim sigurno dodatno povećati jer je pred nama najveći američki sportski događaj godine, finale NFL lige, Super Bowl, koji je ove godine održava u Las Vegasu.

Sav taj utjecaj na NFL ligu i Kansas City Chiefse rezultat je, dakako, ljubavne veze slavne glazbenice i zvijezde Chiefsa Travisa Kelcea. I Taylor će u nedjelju, ukoliko se u posljednji trenutak ne dogodi nešto nepredviđeno, biti na Super Bowlu i bodriti svoga dragoga.

Zbog toga će morati nakon koncerta u Tokiju večer prije preletjeti 17 vremenskih zona i stići u Las Vegas nekoliko sati prije utakmice, ali to joj ipak neće previše teško pasti budući da leti vlastitim zrakoplovom.

Taylorin utjecaj na NFL i američko gospodarstvo očituje se i u činjenici da se zbog nje i veze s Kelceom sve više žena prati američki nogomet, navodno se broj gledateljica povećao za 37 posto, a većinu ih čine mlade žene. Procjenjuje se da je za čak 53 posto povećan broj djevojaka u dobi od 12 do 17 godina koje su od početka ove sezone počele gledati NFL utakmice.

 Kozmetičke tvrtke izdvojile za reklame

Brojne Taylorine obožavateljice i obožavatelji gledat će i predstojeći Super Bowl i usput navijati za njezinog dragog i njegove Chiefse, bit će zanimljivo vidjeti koliku će ta utakmica imati televizijsku gledanost, lanjski finale uz male ekrane pratilo je 113 milijuna gledatelja.

Ne čudi stoga što su se zbog Taylorinog utjecaja na mlađu žensku populaciju i tri kozmetičke tvrtke odlučile iskeširati po sedam milijuna dolara za poluminutne reklame koje će se vrtjeti u pauzama utakmice. U igru za pozornost mladih gledateljica ušle su tvrtke E.L.F. Cosmetics, NYX Makeup i Dove.

---

image

Travis i Taylor u zagrljaju nakon što su njegovi Kansas City Chiefsi pobijedili Baltimore Ravense i izborili Super Bowl

Afp
---

L‘Orealov NYX Makeup kupio je ove godine, prvi put uopće, 30 sekundi za svoju reklamu, dok se Dove uvrstio među oglašivače prvi put nakon 2015. godine, a E.L.F. Cosmetics će se reklamirati drugu godinu zaredom.

Među oglašivačima svake godine bude vrlo zanimljivih reklama i često su angažirane velike zvijezde. Ove godine Uber Eats će imati reklame s Jennifer Aniston i Davidom Schwimmerom, Rachel i Rossom iz kultne serije "Prijatelji", kao i s bračnim parom Beckham, Victorijom i Davidom.

Booking.com ima reklamu s Tinom Fey, Jane Krakowski i Glenn Close, Christopher Walken i Usher pojavljuju se u reklami za BMW, Martin Lawrence u reklami za Oikos jogurt, Jason Momoa, Zach Braff i Donald Faison su u reklami T-Mobilea... Inače, usher će nastupiti tijekom poluvremena utakmice u kojoj će se Kansas City Chiefsi za šampionsku titulu boriti protiv San Francisco 49ersa.

 Opojna ‘de luxe‘ vjenčana ponuda

Mnogima će možda zanimljivije od reklama i ushera biti praćenje Taylorinih reakcija dok bude bodrila Travisa iz jedne od (skupih) loža na stadionu u Las Vegasu. Njihova ljubavna veza zaokupila je naciju od samog početka prošlog ljeta, a glazbena se zvijezda u rujnu prvi put pojavila na utakmici Chiefsa.

U posljednje se vrijeme naveliko špekulira hoće li Travis uskoro zaprositi Taylor, hoće li se to možda dogoditi za Valentinovo ili na ljeto, na prvu godišnjicu veze. A ako kojim slučajem Travis svojoj dragoj ponudi zaručnički prsten na Super Bowlu?

U nadi da će se to dogoditi, tvrtka Cannabis Wedddings, sa sjedištem u Las Vegasu, ponudila je Taylor i Travisu besplatno vjenčanje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaruče na Super Bowlu.

---

image

Travis Kelce se s momčadskim kolegama u Las Vegasu priprema za nedjeljni Super Bowl na koji će iz Tokija doputovati i njegova djevojka Taylor Swift

Afp
---

Vjenčanje bi se održalo u najvećoj svjetskoj "ljekarni" marihuane, Planet 13. Taj naziv bi mogao imati simboličan značaj za Taylor koja broj 13 smatra svojim sretnim brojem, a mogao bi donijeti sreću Travisu i Chiefsima jer će Super Bowl biti 13. utakmica na kojoj će ih Taylor bodriti.

Ponuda vjenčanja tematski vezanog uz "travu" stigla je nakon što su još neke tvrtke slavnom paru, kojemu ne nedostaje novca, naročito milijarderki Taylor, da će im organizirati besplatno vjenčanje, među njima je i Little White Chapel u kojoj su se 2022. vjenčali Jennifer Lopez i Ben Affleck.

Las Vegas Cannabis Weddings nudi pet različitih vjenčanih paketa za one koji ih plaćaju, najjeftinija opcija košta 950 dolara, a deluxe varijanta ima cijenu od 4200 dolara, ali ona može ići do 6300 dolara ako se vjenčanje održava na dan nekog od američkih praznika.

Ta deluxe verzija uključuje 1200 dolara vrijednosti hrane i pića, trokatnu tortu i dvostrani bong kako bi sretni par mogao zajedno pušiti marihuanu. Paket uključuje i let helikopterom i 20 posto popusta na proizvode koje nudi Planet 13. Nije poznato nudi li Cannabis Weddings Taylor i Travisu neki dodatno obogaćeni paket.

 Ugljični tragovi Taylorina zrakoplova

Premda slavni par gotovo sigurno neće prihvatiti nikakvu ponudu besplatnog vjenčanja, oni koji se žele vjenčati u Las Vegasu ipak bi mogli profitirati od njihove slave. Naime, Cannabis Weddings nudi vjenčanja za samo 87 dolara za prvih sto parova koji se prijave, ali samo ako Travisovi Kansas City Chiefsi pobijede u Super Bowlu, premda su San Francisco 49ersi lagani favoriti na kladionicama. Ali oni nemaju Taylor Swift na svojoj strani.

Dok se pripreme za Super Bowl zahuktavaju, Taylor je izložena i kritikama zbog velikog negativnog ekološkog utjecaja što će ga ostaviti tijekom sljedećih desetak dana jer će svojim privatnim zrakoplovom preletjeti gotovo 20.000 milja.

Najprije će nakon posljednjeg od četiri koncerta u Tokiju, kamo je odletjela iz Los Angelesa nakon dodjele nagrada Grammy, dojuriti u Las Vegas na Super Bowl, potom će odletjeti u Melbourne na početak australskog dijela svoje svjetske turneje.

---

image

Taylor Swift na dodjeli nagrada Grammy prošle nedjelje u Los Angelesu

Robyn Beck/Afp
---

Nije nikakvo čudo što je analitička agencija Yard glazbenu zvijezdu 2022. svrstala drugu godinu zaredom na prvo mjesto slavnih osoba koje za sobom ostavljaju najveći trag ugljičnog zagađenja.

Njezini letovi u ovom desetodnevnom razdoblju imat će 122 tone emisije CO2, a Taylorin glasnogovornik kaže kako slavna pjevačica umanjuje negativni utjecaj na okoliš financijski podupirući verificirane projekte koji smanjuju globalnu emisiju štetnih plinova kako bi pomogla zaštiti ranjivih ekosustava.

Prije nego što je započela svjetsku turneju u ožujku prošle godine, Taylor je kupila "ugljičnih kredita" u vrijednosti više od dvostruko većoj od potrebne za poništavanje negativnog utjecaja svih putovanja tijekom cijele Eras turneje.

Uz to nastoji manje putovati nego prijašnjih godina, ali umjesto privatnog zrakoplova neće početi koristiti redovne linije iz sigurnosnih razloga. Nedavno je prodala jedan od svoja dva aviona i sada putuje zrakoplovom Dassault Falcon 7X, koji bi, da se kupuje novi, koštao 54 milijuna dolara.

---

image

Super Bowl, najveći američki sportski događaj godine, održava se 11. veljače u Las Vegasu

Afp
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":"Cannabis Weddings nudi Taylor i Travisu besplatno ‘marihuana vjenčanje‘ i to deluxe verziju koja uključuje čak i ovo\n\nSuperBowl u znaku ljubavi\n\nkozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni\n\nZbog Taylor Swift skočio broj žena koje gledaju SuperBowl, kozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni"},{"id":"2","value":"MOŽE LI LUĐE"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6832"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}] [extra_fields_search] => Cannabis Weddings nudi Taylor i Travisu besplatno ‘marihuana vjenčanje‘ i to deluxe verziju koja uključuje čak i ovo SuperBowl u znaku ljubavi kozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni Zbog Taylor Swift skočio broj žena koje gledaju SuperBowl, kozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni MOŽE LI LUĐE 2 0 6832 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-02-08 13:55:09 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-02-10 18:11:21 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-02-10 18:11:01 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => Cannabis Weddings nudi Taylor i Travisu besplatno 'marihuana vjenčanje' i to deluxe verziju koja uključuje čak i ovo SuperBowl u znaku ljubavi kozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni Zbog Taylor Swift skočio broj žena ko [metadata] => robots= author= title=Taylor Swift stiže na SuperBowl, dilema je hoće li je Travis zaprositi; Ponuđeno im je besplatno 'marihuana vjenčanje' page_title=Taylor Swift stiže na SuperBowl, dilema je hoće li je Travis zaprositi; Ponuđeno im je besplatno 'marihuana vjenčanje' [metakey] => super bowl 2024., Taylor Swift, Travis Kelce, zaruke, marihuana vjenčanje, privatni zrakoplov, zagađenje atmosfere, ekologija, kozmetičke tvrtke, oglasi, žene i super bowl, utjecaj taylor swift [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/02\/08\/26473440.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/08\/26538960.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/08\/26470929.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/08\/26514460.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/08\/26531315.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":[" Afp"," Afp"," Afp","Robyn Beck\/Afp"," Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Tvrtka iz Las Vegasa nudi Taylor Swift i Travisu Kelceu besplatno vjen\u010danje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaru\u010de tijekom predstoje\u0107ega Super Bowla<\/p>","

Super Bowl, najve\u0107i ameri\u010dki sportski doga\u0111aj godine, odr\u017eava se 11. velja\u010de u Las Vegasu<\/p>","

Travis i Taylor u zagrljaju nakon \u0161to su njegovi Kansas City Chiefsi pobijedili Baltimore Ravense i izborili Super Bowl<\/p>","

Taylor Swift na dodjeli nagrada Grammy pro\u0161le nedjelje u Los Angelesu<\/p>","

Travis Kelce se s mom\u010dadskim kolegama u Las Vegasu priprema za nedjeljni Super Bowl na koji \u0107e iz Tokija doputovati i njegova djevojka Taylor Swift<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_26473440_1920.jpg":"1920x1080","k_26473440_1280.jpg":"1280x1280","k_26473440_1024.jpg":"1024x1024","k_26473440_640.jpg":"640x640","k_26473440_480.jpg":"480x480","k_26473440_340.jpg":"340x340","k_26473440_220.jpg":"220x220","o_26473440_1280.jpg":"1280x853","o_26473440_1024.jpg":"1024x682","o_26473440_640.jpg":"640x426","o_26473440_480.jpg":"480x320","o_26473440_340.jpg":"340x226","o_26473440_220.jpg":"220x146","h_26473440_1280.jpg":"1280x854","h_26473440_1024.jpg":"1024x683","h_26473440_640.jpg":"640x427","h_26473440_480.jpg":"480x320","h_26473440_340.jpg":"340x227","h_26473440_220.jpg":"220x147","pp_26473440_1280.jpg":"1280x1628","pp_26473440_1024.jpg":"1024x1303","pp_26473440_640.jpg":"640x814","pp_26473440_480.jpg":"480x611","pp_26473440_340.jpg":"340x432","pp_26473440_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26538960_1920.jpg":"1920x1080","k_26538960_1280.jpg":"1280x1280","k_26538960_1024.jpg":"1024x1024","k_26538960_640.jpg":"640x640","k_26538960_480.jpg":"480x480","k_26538960_340.jpg":"340x340","k_26538960_220.jpg":"220x220","o_26538960_1280.jpg":"1280x853","o_26538960_1024.jpg":"1024x682","o_26538960_640.jpg":"640x426","o_26538960_480.jpg":"480x320","o_26538960_340.jpg":"340x226","o_26538960_220.jpg":"220x146","h_26538960_1280.jpg":"1280x854","h_26538960_1024.jpg":"1024x683","h_26538960_640.jpg":"640x427","h_26538960_480.jpg":"480x320","h_26538960_340.jpg":"340x227","h_26538960_220.jpg":"220x147","pp_26538960_1280.jpg":"1280x1628","pp_26538960_1024.jpg":"1024x1303","pp_26538960_640.jpg":"640x814","pp_26538960_480.jpg":"480x611","pp_26538960_340.jpg":"340x432","pp_26538960_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26470929_1920.jpg":"1920x1080","k_26470929_1280.jpg":"1280x1280","k_26470929_1024.jpg":"1024x1024","k_26470929_640.jpg":"640x640","k_26470929_480.jpg":"480x480","k_26470929_340.jpg":"340x340","k_26470929_220.jpg":"220x220","o_26470929_1280.jpg":"1280x853","o_26470929_1024.jpg":"1024x682","o_26470929_640.jpg":"640x426","o_26470929_480.jpg":"480x320","o_26470929_340.jpg":"340x226","o_26470929_220.jpg":"220x146","h_26470929_1280.jpg":"1280x854","h_26470929_1024.jpg":"1024x683","h_26470929_640.jpg":"640x427","h_26470929_480.jpg":"480x320","h_26470929_340.jpg":"340x227","h_26470929_220.jpg":"220x147","pp_26470929_1280.jpg":"1280x1628","pp_26470929_1024.jpg":"1024x1303","pp_26470929_640.jpg":"640x814","pp_26470929_480.jpg":"480x611","pp_26470929_340.jpg":"340x432","pp_26470929_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26514460_1920.jpg":"1920x1080","k_26514460_1280.jpg":"1280x1280","k_26514460_1024.jpg":"1024x1024","k_26514460_640.jpg":"640x640","k_26514460_480.jpg":"480x480","k_26514460_340.jpg":"340x340","k_26514460_220.jpg":"220x220","o_26514460_1280.jpg":"1280x853","o_26514460_1024.jpg":"1024x682","o_26514460_640.jpg":"640x426","o_26514460_480.jpg":"480x320","o_26514460_340.jpg":"340x226","o_26514460_220.jpg":"220x146","h_26514460_1280.jpg":"1280x854","h_26514460_1024.jpg":"1024x683","h_26514460_640.jpg":"640x427","h_26514460_480.jpg":"480x320","h_26514460_340.jpg":"340x227","h_26514460_220.jpg":"220x147","pp_26514460_1280.jpg":"1280x1628","pp_26514460_1024.jpg":"1024x1303","pp_26514460_640.jpg":"640x814","pp_26514460_480.jpg":"480x611","pp_26514460_340.jpg":"340x432","pp_26514460_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1668x2307","hd_26531315_1920.jpg":"1920x1080","k_26531315_1280.jpg":"1280x1280","k_26531315_1024.jpg":"1024x1024","k_26531315_640.jpg":"640x640","k_26531315_480.jpg":"480x480","k_26531315_340.jpg":"340x340","k_26531315_220.jpg":"220x220","o_26531315_1280.jpg":"1280x1770","o_26531315_1024.jpg":"1024x1416","o_26531315_640.jpg":"640x885","o_26531315_480.jpg":"480x663","o_26531315_340.jpg":"340x470","o_26531315_220.jpg":"220x304","h_26531315_1280.jpg":"1280x854","h_26531315_1024.jpg":"1024x683","h_26531315_640.jpg":"640x427","h_26531315_480.jpg":"480x320","h_26531315_340.jpg":"340x227","h_26531315_220.jpg":"220x147","pp_26531315_1280.jpg":"1280x1628","pp_26531315_1024.jpg":"1024x1303","pp_26531315_640.jpg":"640x814","pp_26531315_480.jpg":"480x611","pp_26531315_340.jpg":"340x432","pp_26531315_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7288250 Threads: 4 Questions: 1519062447 Slow queries: 4617575 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110340019 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 33 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/taylor-swift-stize-na-superbowl-dilema-je-hoce-li-je-travis-zaprositi-ponudeno-im-je-besplatno-marihuana-vjencanje-1362865 [printLink] => /scena/showbiz/taylor-swift-stize-na-superbowl-dilema-je-hoce-li-je-travis-zaprositi-ponudeno-im-je-besplatno-marihuana-vjencanje-1362865?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 747112 [name] => super bowl 2024. [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-07 14:42:07 [main_article_id] => 0 [alias] => super-bowl-2024 [link] => /tag/super-bowl-2024 ) [1] => stdClass Object ( [id] => 494454 [name] => Taylor Swift [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => taylor-swift [link] => /tag/taylor-swift ) [2] => stdClass Object ( [id] => 731196 [name] => Travis Kelce [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-09-26 17:41:51 [main_article_id] => 0 [alias] => travis-kelce [link] => /tag/travis-kelce ) [3] => stdClass Object ( [id] => 404920 [name] => zaruke [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => zaruke [link] => /tag/zaruke ) [4] => stdClass Object ( [id] => 747422 [name] => marihuana vjenčanje [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-09 14:14:17 [main_article_id] => 0 [alias] => marihuana-vjencanje [link] => /tag/marihuana-vjencanje ) [5] => stdClass Object ( [id] => 707410 [name] => privatni zrakoplov [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-02-26 08:43:11 [main_article_id] => 0 [alias] => privatni-zrakoplov [link] => /tag/privatni-zrakoplov ) [6] => stdClass Object ( [id] => 618261 [name] => zagađenje atmosfere [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-09-21 08:35:30 [main_article_id] => 0 [alias] => zagadenje-atmosfere [link] => /tag/zagadenje-atmosfere ) [7] => stdClass Object ( [id] => 273886 [name] => ekologija [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ekologija [link] => /tag/ekologija ) [8] => stdClass Object ( [id] => 747423 [name] => kozmetičke tvrtke [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-09 14:14:18 [main_article_id] => 0 [alias] => kozmeticke-tvrtke [link] => /tag/kozmeticke-tvrtke ) [9] => stdClass Object ( [id] => 418785 [name] => OGLASI [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => oglasi [link] => /tag/oglasi ) [10] => stdClass Object ( [id] => 747424 [name] => žene i super bowl [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-09 14:14:18 [main_article_id] => 0 [alias] => zene-i-super-bowl [link] => /tag/zene-i-super-bowl ) [11] => stdClass Object ( [id] => 747425 [name] => utjecaj taylor swift [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-09 14:14:18 [main_article_id] => 0 [alias] => utjecaj-taylor-swift [link] => /tag/utjecaj-taylor-swift ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Taylor Swift stiže na SuperBowl, dilema je hoće li je Travis zaprositi; Ponuđeno im je besplatno ‘marihuana vjenčanje‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Ff03.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/08/26473440.jpg [galleryCount] => 5 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Afp [mainImageDesc] =>

Tvrtka iz Las Vegasa nudi Taylor Swift i Travisu Kelceu besplatno vjenčanje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaruče tijekom predstojećega Super Bowla

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/08/26473440.jpg [title] => Afp

Tvrtka iz Las Vegasa nudi Taylor Swift i Travisu Kelceu besplatno vjenčanje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaruče tijekom predstojećega Super Bowla

) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/08/26538960.jpg [title] => Afp

Super Bowl, najveći američki sportski događaj godine, održava se 11. veljače u Las Vegasu

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/08/26470929.jpg [title] => Afp

Travis i Taylor u zagrljaju nakon što su njegovi Kansas City Chiefsi pobijedili Baltimore Ravense i izborili Super Bowl

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/08/26514460.jpg [title] => Robyn Beck/Afp

Taylor Swift na dodjeli nagrada Grammy prošle nedjelje u Los Angelesu

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/08/26531315.jpg [title] => Afp

Travis Kelce se s momčadskim kolegama u Las Vegasu priprema za nedjeljni Super Bowl na koji će iz Tokija doputovati i njegova djevojka Taylor Swift

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Njezina turneja Eras će, prema procjenama, u američko gospodarstvo uliti najmanje pet milijardi dolara.

Taylor Swift, najveća glazbena zvijezda današnjice, povećala je i vrijednost brenda lige američkog nogometa (NFL) i kluba Kansas City Chiefs na više od 330 milijuna dolara. To će se sasvim sigurno dodatno povećati jer je pred nama najveći američki sportski događaj godine, finale NFL lige, Super Bowl, koji je ove godine održava u Las Vegasu.

Sav taj utjecaj na NFL ligu i Kansas City Chiefse rezultat je, dakako, ljubavne veze slavne glazbenice i zvijezde Chiefsa Travisa Kelcea. I Taylor će u nedjelju, ukoliko se u posljednji trenutak ne dogodi nešto nepredviđeno, biti na Super Bowlu i bodriti svoga dragoga.

Zbog toga će morati nakon koncerta u Tokiju večer prije preletjeti 17 vremenskih zona i stići u Las Vegas nekoliko sati prije utakmice, ali to joj ipak neće previše teško pasti budući da leti vlastitim zrakoplovom.

Taylorin utjecaj na NFL i američko gospodarstvo očituje se i u činjenici da se zbog nje i veze s Kelceom sve više žena prati američki nogomet, navodno se broj gledateljica povećao za 37 posto, a većinu ih čine mlade žene. Procjenjuje se da je za čak 53 posto povećan broj djevojaka u dobi od 12 do 17 godina koje su od početka ove sezone počele gledati NFL utakmice.

 Kozmetičke tvrtke izdvojile za reklame

Brojne Taylorine obožavateljice i obožavatelji gledat će i predstojeći Super Bowl i usput navijati za njezinog dragog i njegove Chiefse, bit će zanimljivo vidjeti koliku će ta utakmica imati televizijsku gledanost, lanjski finale uz male ekrane pratilo je 113 milijuna gledatelja.

Ne čudi stoga što su se zbog Taylorinog utjecaja na mlađu žensku populaciju i tri kozmetičke tvrtke odlučile iskeširati po sedam milijuna dolara za poluminutne reklame koje će se vrtjeti u pauzama utakmice. U igru za pozornost mladih gledateljica ušle su tvrtke E.L.F. Cosmetics, NYX Makeup i Dove.

---

image

Travis i Taylor u zagrljaju nakon što su njegovi Kansas City Chiefsi pobijedili Baltimore Ravense i izborili Super Bowl

Afp
---

L‘Orealov NYX Makeup kupio je ove godine, prvi put uopće, 30 sekundi za svoju reklamu, dok se Dove uvrstio među oglašivače prvi put nakon 2015. godine, a E.L.F. Cosmetics će se reklamirati drugu godinu zaredom.

Među oglašivačima svake godine bude vrlo zanimljivih reklama i često su angažirane velike zvijezde. Ove godine Uber Eats će imati reklame s Jennifer Aniston i Davidom Schwimmerom, Rachel i Rossom iz kultne serije "Prijatelji", kao i s bračnim parom Beckham, Victorijom i Davidom.

Booking.com ima reklamu s Tinom Fey, Jane Krakowski i Glenn Close, Christopher Walken i Usher pojavljuju se u reklami za BMW, Martin Lawrence u reklami za Oikos jogurt, Jason Momoa, Zach Braff i Donald Faison su u reklami T-Mobilea... Inače, usher će nastupiti tijekom poluvremena utakmice u kojoj će se Kansas City Chiefsi za šampionsku titulu boriti protiv San Francisco 49ersa.

 Opojna ‘de luxe‘ vjenčana ponuda

Mnogima će možda zanimljivije od reklama i ushera biti praćenje Taylorinih reakcija dok bude bodrila Travisa iz jedne od (skupih) loža na stadionu u Las Vegasu. Njihova ljubavna veza zaokupila je naciju od samog početka prošlog ljeta, a glazbena se zvijezda u rujnu prvi put pojavila na utakmici Chiefsa.

U posljednje se vrijeme naveliko špekulira hoće li Travis uskoro zaprositi Taylor, hoće li se to možda dogoditi za Valentinovo ili na ljeto, na prvu godišnjicu veze. A ako kojim slučajem Travis svojoj dragoj ponudi zaručnički prsten na Super Bowlu?

U nadi da će se to dogoditi, tvrtka Cannabis Wedddings, sa sjedištem u Las Vegasu, ponudila je Taylor i Travisu besplatno vjenčanje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaruče na Super Bowlu.

---

image

Travis Kelce se s momčadskim kolegama u Las Vegasu priprema za nedjeljni Super Bowl na koji će iz Tokija doputovati i njegova djevojka Taylor Swift

Afp
---

Vjenčanje bi se održalo u najvećoj svjetskoj "ljekarni" marihuane, Planet 13. Taj naziv bi mogao imati simboličan značaj za Taylor koja broj 13 smatra svojim sretnim brojem, a mogao bi donijeti sreću Travisu i Chiefsima jer će Super Bowl biti 13. utakmica na kojoj će ih Taylor bodriti.

Ponuda vjenčanja tematski vezanog uz "travu" stigla je nakon što su još neke tvrtke slavnom paru, kojemu ne nedostaje novca, naročito milijarderki Taylor, da će im organizirati besplatno vjenčanje, među njima je i Little White Chapel u kojoj su se 2022. vjenčali Jennifer Lopez i Ben Affleck.

Las Vegas Cannabis Weddings nudi pet različitih vjenčanih paketa za one koji ih plaćaju, najjeftinija opcija košta 950 dolara, a deluxe varijanta ima cijenu od 4200 dolara, ali ona može ići do 6300 dolara ako se vjenčanje održava na dan nekog od američkih praznika.

Ta deluxe verzija uključuje 1200 dolara vrijednosti hrane i pića, trokatnu tortu i dvostrani bong kako bi sretni par mogao zajedno pušiti marihuanu. Paket uključuje i let helikopterom i 20 posto popusta na proizvode koje nudi Planet 13. Nije poznato nudi li Cannabis Weddings Taylor i Travisu neki dodatno obogaćeni paket.

 Ugljični tragovi Taylorina zrakoplova

Premda slavni par gotovo sigurno neće prihvatiti nikakvu ponudu besplatnog vjenčanja, oni koji se žele vjenčati u Las Vegasu ipak bi mogli profitirati od njihove slave. Naime, Cannabis Weddings nudi vjenčanja za samo 87 dolara za prvih sto parova koji se prijave, ali samo ako Travisovi Kansas City Chiefsi pobijede u Super Bowlu, premda su San Francisco 49ersi lagani favoriti na kladionicama. Ali oni nemaju Taylor Swift na svojoj strani.

Dok se pripreme za Super Bowl zahuktavaju, Taylor je izložena i kritikama zbog velikog negativnog ekološkog utjecaja što će ga ostaviti tijekom sljedećih desetak dana jer će svojim privatnim zrakoplovom preletjeti gotovo 20.000 milja.

Najprije će nakon posljednjeg od četiri koncerta u Tokiju, kamo je odletjela iz Los Angelesa nakon dodjele nagrada Grammy, dojuriti u Las Vegas na Super Bowl, potom će odletjeti u Melbourne na početak australskog dijela svoje svjetske turneje.

---

image

Taylor Swift na dodjeli nagrada Grammy prošle nedjelje u Los Angelesu

Robyn Beck/Afp
---

Nije nikakvo čudo što je analitička agencija Yard glazbenu zvijezdu 2022. svrstala drugu godinu zaredom na prvo mjesto slavnih osoba koje za sobom ostavljaju najveći trag ugljičnog zagađenja.

Njezini letovi u ovom desetodnevnom razdoblju imat će 122 tone emisije CO2, a Taylorin glasnogovornik kaže kako slavna pjevačica umanjuje negativni utjecaj na okoliš financijski podupirući verificirane projekte koji smanjuju globalnu emisiju štetnih plinova kako bi pomogla zaštiti ranjivih ekosustava.

Prije nego što je započela svjetsku turneju u ožujku prošle godine, Taylor je kupila "ugljičnih kredita" u vrijednosti više od dvostruko većoj od potrebne za poništavanje negativnog utjecaja svih putovanja tijekom cijele Eras turneje.

Uz to nastoji manje putovati nego prijašnjih godina, ali umjesto privatnog zrakoplova neće početi koristiti redovne linije iz sigurnosnih razloga. Nedavno je prodala jedan od svoja dva aviona i sada putuje zrakoplovom Dassault Falcon 7X, koji bi, da se kupuje novi, koštao 54 milijuna dolara.

---

image

Super Bowl, najveći američki sportski događaj godine, održava se 11. veljače u Las Vegasu

Afp
---

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
 Afp  Afp  Afp Robyn Beck/Afp  Afp
Afp

Tvrtka iz Las Vegasa nudi Taylor Swift i Travisu Kelceu besplatno vjenčanje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaruče tijekom predstojećega Super Bowla

Afp

Super Bowl, najveći američki sportski događaj godine, održava se 11. veljače u Las Vegasu

Afp

Travis i Taylor u zagrljaju nakon što su njegovi Kansas City Chiefsi pobijedili Baltimore Ravense i izborili Super Bowl

Robyn Beck/Afp

Taylor Swift na dodjeli nagrada Grammy prošle nedjelje u Los Angelesu

Afp

Travis Kelce se s momčadskim kolegama u Las Vegasu priprema za nedjeljni Super Bowl na koji će iz Tokija doputovati i njegova djevojka Taylor Swift

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/taylor-swift-stize-na-superbowl-dilema-je-hoce-li-je-travis-zaprositi-ponudeno-im-je-besplatno-marihuana-vjencanje-1362865 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=db472ecf1ff123d48111abca1cd5e7fe2c598a99 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Taylor+Swift+sti%C5%BEe+na+SuperBowl%2C+dilema+je+ho%C4%87e+li+je+Travis+zaprositi%3B+Ponu%C4%91eno+im+je+besplatno+%E2%80%98marihuana+vjen%C4%8Danje%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Ftaylor-swift-stize-na-superbowl-dilema-je-hoce-li-je-travis-zaprositi-ponudeno-im-je-besplatno-marihuana-vjencanje-1362865 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Ftaylor-swift-stize-na-superbowl-dilema-je-hoce-li-je-travis-zaprositi-ponudeno-im-je-besplatno-marihuana-vjencanje-1362865 )
[{"id":"1","value":"Cannabis Weddings nudi Taylor i Travisu besplatno ‘marihuana vjenčanje‘ i to deluxe verziju koja uključuje čak i ovo\n\nSuperBowl u znaku ljubavi\n\nkozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni\n\nZbog Taylor Swift skočio broj žena koje gledaju SuperBowl, kozmetičke tvrtke plaćaju preskupe reklame, vrte se milijuni"},{"id":"2","value":"MOŽE LI LUĐE"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6832"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizMOŽE LI LUĐE

Taylor Swift stiže na SuperBowl, dilema je hoće li je Travis zaprositi; Ponuđeno im je besplatno ‘marihuana vjenčanje‘

Piše Marija Čović
10. veljače 2024. - 19:11
Tvrtka iz Las Vegasa nudi Taylor Swift i Travisu Kelceu besplatno vjenčanje, tematski vezano uz marihuanu, ako se zaruče tijekom predstojećega Super BowlaAfp

Njezina turneja Eras će, prema procjenama, u američko gospodarstvo uliti najmanje pet milijardi dolara.

Taylor Swift, najveća glazbena zvijezda današnjice, povećala je i vrijednost brenda lige američkog nogometa (NFL) i kluba Kansas City Chiefs na više od 330 milijuna dolara. To će se sasvim sigurno dodatno povećati jer je pred nama najveći američki sportski događaj godine, finale NFL lige, Super Bowl, koji je ove godine održava u Las Vegasu.

Sav taj utjecaj na NFL ligu i Kansas City Chiefse rezultat je, dakako, ljubavne veze slavne glazbenice i zvijezde Chiefsa Travisa Kelcea. I Taylor će u nedjelju, ukoliko se u posljednji trenutak ne dogodi nešto nepredviđeno, biti na Super Bowlu i bodriti svoga dragoga.

Zbog toga će morati nakon koncerta u Tokiju večer prije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 17:46