StoryEditorOCM
ShowbizNOVA ONA

Tabloidi razapinju novog dečka Katie Holmes, s bivšom zaručnicom je prekinuo na stvarno gnjusan način. Glumica ne skriva koliko je zaljubljena

Piše M. Č.
10. rujna 2020. - 14:40
Emilio je požurio razvrgnuti zaruke kad je shvatio da su kamere uhvatile strastvene poljupce i zagrljaje s bivšom gđom CruiseProfimedia

Glumica Katie Holmes ponovno je snimljena kako razmjenjuje nježnosti sa svojim novim dečkom, kuharom Emiliom Vitolom Jr. ispred restorana njegove obitelji Emilio's Ballato u četvrti Nolita na newyorškom Manhattanu.

Bivša supruga Toma Cruisea je nakon raspada veze s kolegom Jamieom Foxxom, čini se, našla novu ljubav, no 33-godišnji Emilio Jr. nije ljubimac tabloida.

Razapinju ga i nazivaju preljubnikom jer je, čini se, zbog romanse s 41-godišnjom Katie, porukom razvrgnuo zaruke s 24-godišnjom dizajnericom Rachel Emmons s kojom je bio u vezi više od dvije godine.

Mlađi Emilio i Rachel su svoje zaruke neslužbeno objavili na Instagramu prošle godine, njezin je profil donedavno bio pun njihovih zajedničkih slatkih fotografija koje su svjedočile o njihovoj ljubavi.

A...

#KATIE HOLMES#EMILIO VITOLO JR.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 17:37