StoryEditorOCM
ShowbizA GDJE JE NENAD

Šuput ovo jutro nije dočekala s mužem u krevetu, društvene mreže gore: ‘Doslovno energetska bomba jutros u krevetu‘

Piše Klara Rožman/Jutarnji list
30. studenog 2023. - 13:38

Doslovno energetska bomba jutros u krevetu - napisala je na Instagramu Maja Šuput uz fotografiju na kojoj s prijateljicom, pjevačicom Indirom Levak, pozira u zajedničkom hotelskom krevetu.

Dvije plavuše na slici su u top izdanju: obje su pomno našminkane, imaju frizure, u večernjim su haljinama, a onima koji uz to ipak misle da one ovako izgledaju ujutro trebalo bi sve postati jasno nakon što vide kako i Indira i Maja u ruci drže šalice u kojima je prva jutarnja kava. 

Jer, nikakva kava uz njihove temperamente ne treba da bi se one razbudile. Slavonka Indira čim otvori oči ubaci na ‘sto na sat‘, brblja kao navijena, spremna je na akciju, nema kod nje izležavanja ni ljenčarenja u postelji.

Zagrepčanka Maja prati je po tom pitanju poput sestre blizanke, a kako bi svoje dane ispunila u potpunosti, spava najviše po šest sati dnevno, prenosi Jutarnji list.

Stoga, za sve one koji su se upitali zašto na fotografiji nema Majinog supruga Nenada Tatarinova i Indirinog supruga Miroslava Levaka odgovor glasi: njih dvojica sigurno spavaju. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:47