StoryEditorOCM
ShowbizAnna Paquin (41)

Slavna glumica na premijeri: pojavila se sa štapom, bolest ne samo da joj otežava hodanje, već i govor

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 12:48
Anna Paquin i suprug Stephen Moyerna newyorškoj premijeriSteven Bergman/aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Steven Bergman/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica Anna Paquin (41) pojavila se 3. travnja 2024. na projekciji filma "Malo svjetla", u kojem ima glavnu ulogu. Ali njezin dolazak iznenadio je mnoge: glumica je ovisila o štapu za hodanje. Kako objašnjava Anna, već se dvije godine bori s bolešću koja joj ograničava pokretljivost.

Kako Anna Paquin objašnjava za časopis "People", njezina bolest, čije ime nije navedeno, dijagnosticirana je prije dvije godine. Vrijeme nakon toga bilo je "izazovno" za nju. Glumica naglašava: "Nije bilo lako." Hollywoodska zvijezda ne otkriva mnogo o svom trenutnom zdravstvenom stanju. Jedino što otkriva je da su njezina pokretljivost i govor narušeni.

image

Anna Paquin na premijeri

Theo Wargo/Getty Images Via Afp

Međutim, kako je izvijestio "People", anonimni izvor potvrdio je da glumičini zdravstveni problemi možda mogu potpunosti prestati. Sama Paquin rekla je novinarima da je na putu oporavka.

Unatoč bolesti, Anna je uspjela nastaviti raditi kao glumica. U filmu "Malo svjetla", koji je režirao njezin suprug Stephen Moyer (54), glumica kanadskog podrijetla glumi majku alkoholičarku koja gubi skrbništvo nad svojom djecom. U travnju 2023. godine Paquin nije mogla prisustvovati Međunarodnom filmskom festivalu Barcelona-Sant Jordi, ispričavajući se na Instagramu zbog svoje odsutnosti u to vrijeme. Tada nije navela razlog - danas je jasno zašto vjerojatno nije mogla putovati u Španjolsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 09:12