StoryEditorOCM
ShowbizTEŽAK GUBITAK

Sin slavnog glumca i komičara izgubio život od predoziranja: ‘Sinoć smo doživjeli užasnu tragediju...‘

Piše MOZAIK SD
17. studenog 2023. - 09:35

Stariji sin američkog glumca i komičara Dane Carveyja, Dex, preminuo je u srijedu navečer od predoziranja drogom. Imao je 32 godine, prenosi Jutarnji.

Zvijezda "Wayneovog svijeta" i njegova supruga Paula obznanili su tešku vijest u četvrtak, piše Jutarnji list.

- Sinoć smo doživjeli užasnu tragediju. Naš voljeni sin, Dex, umro je od slučajnog predoziranja drogom. Imao je 32 godine - stoji u priopćenju.

- Dex je ugurao puno u te 32 godine. Bio je izuzetno talentiran za mnoge stvari, glazbu, umjetnost, snimanje filmova, komedije i strastveno se bavio svime time - nastavili su. Par je rekao da je njihov pokojni sin tjerao ljude da vole život, ali "najviše od svega volio je svoju obitelj, svoje prijatelje i svoju djevojku, Kaylee."

- Dex je bio prekrasna osoba. Njegove ručno rađene rođendanske čestitke su pravo blago, a nedostajat će nam zauvijek - naglasili su. Nadalje, Dana i Paula zaključili su svoju poruku molitvama za one koji se "bore s ovisnošću".

Inače, TMZ je u četvrtak izvijestio da je Dex preminuo nakon što je hitna pomoć požurila u njegovu kuću nakon što su primili poziv njegove djevojke u 22 sata. Prema izviješću, perspektivni se komičar zaključao u kupaonicu i nije reagirao ni na kakve podražaje kad su ga pronašli. Hitna pomoć navodno ga je pokušala oživjeti, ali bezuspješno.

Online baza podataka Los Angeles Medical Examinera potvrđuje da je Dex umro kod kuće i da je autopsija zakazana. Inače, javnost najvše pamti Dexa po tome što je otvorio Netflixov specijal za "Saturday Night Live" iz 2016., "Straight White Male", tijekom kojeg jeprikazao materijal na kojem je radio, a koji je govorio o svemu, od parada ponosa do anegdota o njegovom slavnom ocu. Dana i Paula također imaju 30-godišnjeg sina Thomasa, još jednog ambicioznog komičara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:16