StoryEditorOCM
ShowbizTAJNA SEKSI OUTFITA

Rozga u provokativnom izdanju koje malo toga ostavlja mašti: Perlice i kristali prekrili su strateške dijelove tijela

Piše Ivana Prgomet
30. listopada 2023. - 11:14

Splitska pjevačica preksinoć je nastupila u prepunoj dvorani Spens u Novom Sadu. Srpski mediji prenose kako je promet oko dvorane bio blokiran već od ranih popodnevnih sati zbog horde obožavatelja koja je pohrlila na koncert koji je mjesecima prije bio rasprodan. Jelena Rozga Novosađanima je priredila koncert za pamćenje - pjevala je i plesala na pozornici više od dva sata tijekom kojih je promijenila četiri outfita. Najprovokativniji bio je crveni kombinezon koji je ostavljao dojam kao da ispod njega ne nosi ništa.

- Perlice i kristali prekrili su strateške dijelove tijela - otkriva nam Nikica Ivančević koji s Vjekom Franotovićem stoji iza modnog brenda Envy Room. Naime outfit se sastoji od dva dijela - jednog bodija boje kože koji je prekrivao tijelo i drugog od prozirne mrežice izvezene kristalima i perlicama u crvenoj boji.

image

jelena rozga

Promo/

- Koncert je bio podijeljen u tri bloka i za svaki blok napravili smo po jedan outfit, osim za ovaj drugi u kojem je tema bila crna boja, tu smo dizajnirali dva oufita. Tema prvog bloka bila je crvena boja u kojem je nosila i bodi o kojem pričate, a trećeg bijela boja u kojem je nosila topić. Crvena boja predstavlja strast, ljubav i vatru i s tom smo se idejom vodili kad smo dizajnirali kombinezon koji spominjete - govori nam Nikica.

Rozga s Envy Roomom surađuje više od deset godina, a Vjeko je prije svega pohvalio splitsku pjevačicu kao veliku profesionalku koja nije imala nikakvih prohtjeva što se tiče dizajniranja outfita za njenu turneju "Minut srca mog" koja se nastavlja iduće godine.

- Među nama vlada apsolutno povjerenje. Dovoljno dugo se poznajemo i znamo u čemu se najbolje osjeća. Jelena ima vrlo elegantan stil i s tom mišlju smo se vodili kad smo joj dizajnirali outfite za turneju. Jelena nam je dala apsolutno povjerenje. Super je reagirala kad je vidjela crveni bodi, nije imala nikakvih preinaka - rekao nam je Nikica, koji nam je za kraj otkrio i da Jelena ima savršene proporcije tijela - njezin konfekcijski broj je 36.

image

jelena rozga

Promo/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:58