StoryEditorOCM
ShowbizKAKVA -TAKVA KAZNA

Rambo Amadeus u centru skandala! Novinarku seksualno uznemiravao i dirao. Poznatog pjevača sud proglasio krivim

Piše scena sd
8. rujna 2023. - 09:56

Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, našao se u centru skandala nakon što ga je Lejla Kašić, producentica emisije „Dnevnica“ na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama optužila za seksualno zlostavljanje.

Ona je u ožujku najavila da će ga prijaviti nadležnim organima za seksualno uznemiravanje. Tada je kazala da ju je Rambo  neprimjereno dirao, a onda i vrijeđao, piše nova.rs.

image
Ivana Nobilo/Cropix

Kašić je na društvenim mrežama navela da je Antonije Puši osuđen zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

“Nisam netko tko je sklon tabloidnim naslovima, pravljenju intriga od nečega što je traumatično iskustvo. Štiteći kako svoje dostojanstvo tako i dostojanstvo osuđene osobe, od ožujka nisam odgovarala na upite novinara, a od tada do danas slučaj je bio u rukama institucija.

Sada kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške.

Kažem,,kakvu-takvu kaznu” jer Crna Gora još uvijek nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku.

Ponosna sam, jer ovo nije bilo samo za odbranu moje časti i integriteta, već i za svaku od nas, pa i svakog muškarca koji je prošao kroz slično (i gore), a ćutala je i ćutao j, napisala je u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:11