StoryEditorOCM
ShowbizPRELIJEPA DORIS

Popularna TV voditeljica i glumica neumorno radi i u visokoj trudnoći, u slobodno vrijeme bavi se vrtom i kuha

Piše Kruno Petrinović/Gloria
20. srpnja 2023. - 18:06

Termin poroda sve je bliže, a popularna televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović - ne staje. I u visokoj trudnoći blista u jutarnjem programu "Dobro jutro, Hrvatska" nacionalne televizije, koji je danas ujutro, dan nakon nezapamćenog nevremena u Zagrebu, Karlovcu i Slavoniji, koje su klimatolozi definirali kao najjaču oluju superćelijskog kumulonimbusa, iz studija vodila s kolegom Mirkom Fodorom. Posla je bilo preko glave, ali je Doris, koja će početkom rujna proslaviti 35. rođendan, sve odradila bez greške, a za svoju jutarnju šihtu odjenula je zelenu haljinu i crne cipele s visokom potpeticom, piše Gloria.

Kako svestrana Zadranka sitno broji do rođenja trećeg djeteta, prvog u braku s poduzetnikom Davorom Guberovićem, s kojim se vjenčala potkraj lanjske godine, trenutačno obilazi trgovine s dječjom opremom i nabavlja posljednje sitnice koje će joj trebati kad bebica dođe na svijet, te na svom Instagramu promovira ljepote jadranske obale i svojim pratiteljima dijeli slasne, ali i zdrave recepte.

image

Mirko Fodor i Doris Pinčić Guberović

HRT

Nedavno je objavila kako napreduje uređenje njezinog vrta, što iziskuje veliki trud i mnogo vremena. "Odnedavno pokušavam uzgojiti svoj mali vrt. Nisu svi pokušaji uspješni, ali jako veseli svaka biljka koja nikne. I kad vidiš koliko je truda potrebno da ta priča uspije, onda ti bacanje hrane zvuči još gore nego ranije. Ja se trenutno bavim mišlju da od ostataka hrane napravim svoj kompost, pa ćemo vidjeti kako će ići...", napisala je Doris Pinčić Guberović koja kao vanjska suradnica Hrvatske televizije ne planira na porodiljni dopust, nego će se pred kamere vratiti čim osjeti da je za to - spremna.

image

Doris Pinčić Guberović i Mirko Fodor

HRT

Podsjetimo, Doris je u veljači ekskluzivno za Gloriju potvrdila kako je u drugom stanju. "Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris koja je tada bila u drugom tromjesečju, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:39