StoryEditorOCM
ShowbizNicole Eggert 

Pamtite li je iz Baywatcha? Danas prodaje sladoled, evo i kako izgleda! Otkriva: Vrijeđalo me što su me smatrali kurvom

Piše Scena Sd
27. lipnja 2023. - 10:04

Prošlo je gotovo 18 mjeseci otkako je Nicole Eggert (51), bivša zvijezda ‘Spasilačke službe‘, viđena u javnosti.

Paparazzi su je sada snimili kod njezina doma u Los Angelesu, dok se, odjevena u udobnu kombinaciju trenirke, tenisica i pamučne majice, bavila razvrstavanjem otpada za reciklažu i pospremanjem dvorišta i garaže, u društvu jedne od svojih dviju kćeri.

Glumica se u podcastu Perfectly Twisted prisjetila vremena kada je bila na vrhuncu slave, pričala o odrastanju u Hollywoodu, putovanjima svijetom i svojem trenutnom životu "mame iz predgrađa". Vidno je smršavjela, no izgleda zdravo i zadovoljno, piše Jutarnji.

Eggert, koja se proslavila ulogama u raznim sitcomima iz 1980-ih i s početka 1990-ih, prošla je teška vremena. Glumica je, kako se pisalo, bila nagomilala velike dugove pa je morala proglasiti osobni bankrot.

Uspjela se oporaviti od novčane propasti, a da se ne predaje pokazala je 2014. godine, kada je počela prodavati popularni sladoled iz kamiona-slastičarnice.

Iako je glumila od djetinjstva, najveću prepoznatljivost donijela joj je uloga spasiteljice Roberte Summer Quinn u "Spasilačkoj službi", uz Davida Hasselhoffa, Pamelu Anderson, Carmen Electru i Yasmine Bleeth.

image

Nicole Eggert u vrijeme najveće popularnosti kao protagonistica ‘Spasilačke službe‘

Profimedia

U Oprah Showu je 2015. godine ispričala:

"Samu sebe nisam doživljavala kao seks simbol. Imala sam samo 19 godina. Više me mučilo to što su me zvali kurvom, a to nikad nisam bila! I što su me smatrali glupačom.

image

2005. u Los Angelesu

/Shutterstock

2018. godine je optužila Scotta Baioa, bivšeg dečka i kolegu, da ju je seksualno zlostavljao više puta, od njezine 14. do 17. godine. 

Eggert ima dvije kćeri, stariju s bivšim suprugom, glumcem Justinom Herwickom, dok otac njezine druge kćeri nije poznat. Također, ne zna se je li Eggert trenutno u vezi ili je slobodna.

image

Nicole Eggert, Gena Lee Nolin i Traci Bingham snimljene 2010. godine

/Shutterstock
image

Na premijeri "The Twilight SagaEclipse" 2010. godine

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 06:07