StoryEditorOCM
Showbiz‘i nisi kriva‘

‘Nikada to ne bih mogao!‘: komentar poznatog pjevača iz BiH ispod Severinine objave iznenadio je i dirnuo mnoge

Piše SCENA SD
24. siječnja 2024. - 10:08

Milan Popović i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu. Odluka Vrhovnog suda stupa odmah na snagu, a neće je odgoditi ni žalba pjevačice, piše Story.hr. Iz presude je vidljivo i kako nitko od vještaka nije ispitan te je izričito zatraženo da se vještaci usmeno saslušaju, navodi Nacional.

Severina se nakon toga na Instagramu oglasila oko cijele situacije.

‘Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne vjeruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živjeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja‘, napisala je.

Podršku su joj pružile brojne osobe iz javnog života, a posebnu pažnju privukao je komentar kojeg je napisao bosanskohercegovački pjevač Maid Hećimović, inače otac troje djece.

"Ja sam otac. Veoma posvećen otac. Moja tri sina su jako vezana za mene. Sa njima provodim veoma puno vremena. Uključen sam u njihov odgoj i odrastanje podjednako kao i supruga. Samo što ih nisam mogao dojiti. Volim ih najviše na svijetu, i ne mogu jedan dan bez njih!

Ali kad bi se dogodilo da se raziđem sa suprugom (nadam se da se eto neće nikada desiti), NIKADA ih ne bih mogao oduzeti majci. Osim da je zaista neka najgora i najneodgovornija osoba na svijetu, što Severina zasigurno nije! Ovo je zaista nehumano", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:50