StoryEditorOCM
Showbizvelika tuga

‘Ostajemo za tobom zauvijek tužni‘ Poznate glumice dale osmrtnicu Žarku Lauševiću, oprostile se dirljivim riječima

Piše MOZAIK SD
17. studenog 2023. - 13:03

Glumac Žarko Laušević preminuo je 15. studenog u 63. godini života, a ta vijest pogodila je mnoge znane i neznane diljem regije, piše kurir.rs.

Danima se ljudi opraštaju od Lauševića, a sadu su Svetlana Ceca Bojković i njena kći Katarina Žutić, Radmila Stanković i Ana Marija Rosi:

- Duboko pogođeni tvojim odlaskom, bolno svjesni iskupljenja koje si godinama činio, ostajemo iza tebe zauvijek tužni i puni ljubavi - stoji u osmrtnici ovih četiriju dama.

Glumac je svojoj obitelji ostavio u amanet da bude kremiran i sahranjen u Beogradu. Inzistirao je da se sahrana održi bez velikih ceremonija i govora, u najužem krugu bliskih ljudi, potvrdio je izvor Kurira. Laušević, inače rođeni Cetinjanin, veći dio karijere proveo je vezan za Beograd, pa ne čudi njegova želja.

image
Screenshot

Često se komentirala posebna povezanost glumca i Beograda, budući da je rođen na Cetinju, o čemu je svojedobno govorio.

- U Beogradu tvrde da sam Crnogorac. U Crnoj Gori kažu - Beograđanin. Moj otac znanstveno dokazuje da smo Srbi. A ja se, kao rođeni Cetinjanin, naježim od mnogih mišljenja. Volim i svima odati zasluge. Volim i kad me nađu negdje drugdje. A najviše volim kad sam nigdje – rekao je.

Kremacija i sahrana glumca Žarka Lauševića održat će se u ponedjeljak, 20. studenoga na Novom groblju u Beogradu s početkom u 14 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:30