StoryEditorOCM
Showbizna kraju se snašla

Opljačkana Hrvatica, pobijedila je u poznatom showu: ‘To je bila cijela moja ušteđevina‘

Piše SCENA SD
26. studenog 2023. - 15:30

Pobjednica srpskog realityja "Zadruge 3" Iva Grgurić, u kojoj je osvojila iznos od 50 tisuća eura, nakon showa je nastavila zarađivati od reklama i Instagrama, a nedavno je Iva pak bila žrtva prevare te je opljačkana.

‘Snašla sam se‘

- Dogodila mi se jedna teška situaciju. Svu svoju ušteđevinu, koju sam dugo skupljala, uložila sam u jedan posao i na kraju me jedna gospođa izigrala i prevarila. Sada je to gotovo, izvukla sam se iz te situacije.

Nevjerojatno, ali kad je žena sposobna i ambiciozna, izvuče se iz svake situacije. Sjela sam, promislila sam dobro i rekla samoj sebi, sada si ostala bez većine novaca, moraš se izvući, malo je teže, ali našla sam rješenje - rekla je Iva za Kurir i otkrila da je pronašla brz način kako vratiti novac koji joj je prevarom oduzet. 

Riješila sve kompenzacijama

- Smislila sam plan koji mi je novac vratio za dva mjeseca. I u ljubavi i na poslu uvijek moram imati plan B - izjavila je Hrvatica koja je pobijedila u reality showu "Zadruga". Iva je nakon pobjede potpuno promijenila svoj izgled, a kako je ranije rekla, plastične operacije radila je za kompenzaciju. 

Iva se od sudjelovanja u showu toliko promijenila da je nije uspio prepoznati ni voditelj Ognjen Amidžić kada mu je bila gošća u showu ‘Ami G‘. Iva je povećala grudi, usne i jagodice, smanjila je nos, zategnula je lice, te je išla na zahvat pod nazivom ‘mačje oči‘ koji su popularizirale influencerice diljem svijeta.

Operacije u protuvrijednosti stana

- Plastične operacije radim za kompenzaciju! Kad me neko sredi, ja ga reklamiram na Instagramu i ne moram platiti. Moja ljepota puno košta! Da sam plaćala sve intervencije, dala bih na sve to oko 450.000 kuna. Ljudi, to je jedan stan - kazala je za srpske medije jednom prilikom Iva i dodala: 

- Grudima sam prezadovoljna! Imam najljepši dekolte, ne samo u Srbiji već u svijetu. Ne izgledam vulgarno, već seksepilno. Visoka sam, pa mi ova veličina grudi odgovara.

Skinula sam 15 kilograma i svaki dan treniram, tako da izgledam bolje nego ikad - zaključila je tada reality zvijezda.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:41