StoryEditorOCM
Showbizskromna zvijezda

Nina Badrić otvorila dušu, pa progovorila o životu iza kulisa: ‘Kao osoba, najviše sam izrasla u patnjama‘

Piše scena sd
6. prosinca 2023. - 08:39

Pjevačicu Ninu Badrić muče iste muke kao i "sav normalan svijet", kako kaže iza zatvorenih vrata potpuno je druga osoba i ima muke s kojima se bori sama.

Emotivna, jedinstvena i hrabra. Nina Badrić imala je životnih trenutaka koji su je slomili, no nakon svakog "udarca" ustala je, kako kaže, jača.

- Prihvaćam sve što mi život donosi. Približila mi je vrijednost života i ono što ga takvim čini: vrijeme za sebe, dobre ljude, sitne svakodnevne stvari koje sam počela primjećivati ​​i uživati ​​u njima. To me sa zahvalnošću oblikovalo - rekla je i otkrila koji su bili ključni trenuci ili iskustva koja su duboko utjecala na njezino odrastanje i profesionalni put.

- Bilo je puno takvih trenutaka, u kojima odlaziš ili kao pokojnik ili kao pobjednik. Uvijek sam se vodila jakom intuicijom jer sam po prirodi borac i nepopravljivi optimist. U svemu vidim svijetlu stranu i uvijek imam puno vjere u ljude. Kroz patnju sam najviše izrastala kao osoba. Oplemenili su me. Kad čovjek prigrli svoju bol, tada odrasta mnogo plemenitiji nego što je ikada bio.

Otkrila je kakva je bila iza zatvorenih vrata, u svoja četiri zida, prenosi Kurir.

- Davno sam odvojila privatni život od posla kojim se bavim. Na pozornici sve mora izgledati veselo i lepršavo jer publika nosi najbolji dio sebe. Iza zatvorenih vrata svoga doma ista sam kao većina žena. Sa sobom se borim, i sa životom i imam sumnje koje i mene muče. Moji prijatelji kažu da me najviše vole jer nisam "javni narcis" i u najmanju ruku živim lijepe trenutke izvan očiju javnosti. Jednostavno sam takva osoba. Svoju radost rado ću podijeliti sa svima, ali kad su neke krucijalne stvari u pitanju, stisnem zube i šutke ih nosim. Ne volim nikoga opterećivati. Već neko vrijeme pišem knjigu, valjda ću je jednom završiti. Voljela bih da moja publika zna kroz što sam prošla i kakav je moj put.

Na pitanje kada se osvrne na svoju karijeru, je li bilo slučajeva u kojima se smatra da je spol imao značajnu ulogu, pozitivnu ili negativnu, Nina je imala što za reći, prenosi Kurir.

- Ipak, još uvijek živimo u muškom svijetu gdje su pravila za žene drugačija u odnosu na muškarce. Trebalo mi je i snage i vremena da se izborim da me muški kolege percipiraju kao osobu koja je talentirana i sposobna i da im skrenem pažnju s fizičkog na osobnost. Prošla su, srećom, vremena kada je gotovo svaki poslovni sastanak ili snimanje završavalo pozivom na večeru ili dvosmislenim rečenicama. Živimo u vremenu konzumerizma i estetike, a tamo je žena postala objekt koji se neprestano komentira. I čini mi se da je taj teror postao još jači. Ženama je danas "zabranjeno" starenje, dok se muškarcima glorificira svaka nova bora.

Dodaje da pjeva s dušom, te da se na jedan način razlikuje od onoga što izvodi.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:19