StoryEditorOCM
Showbizzapjevao je i nama

Mali Coce: Nikola s Čiova oduševio je žiri Supertalenta, posjetili smo ga - ‘Imat ću puno para, vrtit će se cure...‘

Piše Ivana Kapetanović
29. rujna 2023. - 16:24

Nikola Pavičin karizmatični je natjecatelj Supertalenta, 10. sezone showa Nove TV, koji je svojom izvedbom nasmijao žiri, ali i digao publiku na noge. Njegova izvedba pjesme ‘Majko Dalmacijo’ bila je hit, pa je Nikola od žirija dobio tri ‘da’. ‘Ne‘ je dobio od Martine, ali i ponudu da ga nauči pjevati. 

Simpatični dječak dolazi iz Slatina s Čiova, rođen je 2010., i sa samo 13 i pol godina jasno zna što želi biti u životu: kuhar i pjevač, i to naravno slavan. Smatra se rođenim zabavljačem, a kako kaže, mnogi mu govore da je ‘Mali Coce’. Voli domaće zabavne pjesme, uči svirati gitaru, a muzikom se bavi od malih nogu.

U Supertalent je došao pokazati što zna, pa je osim pjevanja u kojem je ‘falšao’, svih oduševio izjavama poput tog da jedva čeka odraditi nastup da može ići na ćevape. Nikolu smo posjetili u Slatinama, sve nam je ispričao, nasmijao nas do suza, ali i zapjevao samo za čitatelje Slobodne Dalmacije.

‘S muzikom san se počeja bavit kad san ima šest godina. Bija san u zboru u Trogiru, ali se raspa. Moja baba Iva me upisala na to. Iša sam sve do prošle godine, a onda san iša u samostalne vode.

Piva san i na ‘Malom Splitu’, to je najbolji dječji festival. Pobijedija san dva puta. Piva san i u Mostaru dva puta, i u Zagrebu san nastupa sa zborom. Volin hrvatsku i dalmatinsku zabavnu muziku. Najdraža pisma mi je ‘Odnesi joj ruže bijele’. Sad učin svirat gitaru kod Jovice Škare. Ide mi super’ priča nam Nikola.

image
Josko Supic/Cropix

Iskustvo u Supertalentu bilo mu je odlično, međutim, priznaje nam, nije sve prošlo kako je on zamislio.

‘Ma, znaš šta, ima san tremu. Ali nije se to vidilo na televiziji. Ja san se nada da će oni pola toga izbrisat šta san ja govorija, nisan se nada da će tako to smontirat. Ostavili su svašta šta san ja izgovorija. Ali bilo je super, žiri je bija super, dobija san tri ‘da’. Nisan se ja nikog boja. Bija san simpatičan, ma šta ću ih se bojat. Ma da van ja rečen: nisan se ja boja pričat, nego kad san piva san ima tremu pa san falša. Posli pivanja smo opet udrili u priču pa opet nisan ima tremu. Tako ti je to bilo.’ objašnjava nam Nikola i nastavlja:

‘Reka san da jedva čekan ić na ćevape, mislija san da će to izbrisat. I bia san posli na ćevape, i izija san ih brate. A najviše volin ist musaku i janjetinu’ priča nam Nikola kroz smijeh.

image
Josko Supic/Cropix

Njegov je otac u publici dizao atmosferu dok je Nikola nastupao, no Nikola misli da to možda nije prošlo najbolje.

‘Otac je tamo skaka ko da je na piru, ali mislin da ga nisu smili stavit kod Martine, nego malo dalje, bar kod Davora da su ga stavili, možda bi i od Martine dobija ‘da’! A pošto je istina je da san piva falše, i to su mi rekli, pozva je Martinu da dođe u nas. Al taj falš, to san se ja zbunija jer san ima tremu, jer nisan nikad nastupa na televiziji’ govori nam Nikola koji je, kako kaže, dobio pozitivne komentare nakon nastupa.

‘Kad su prijatelji vidili moj nastup bili su sritni i zadovoljni i bili su sritni šta san reka da dolazin iz Slatina. Svi su bili euforični oko mog nastupa. Niko ništa nije reka negativno, osin šta san falšava san bija dobar. Ali za sljedeći nastup ću pivat nešto bombastično.’ najavljuje nam.

image
Josko Supic/Cropix

Najveća želja mu je postati slavan pjevač. I u tome misli uspjeti kako god zna.

‘Normalno da bi tija bit slavan. Svako bi tija bit slavan. Ma slušaj, ko se bavi pivanjen ili nekin sportovima, on uvik želi bit poznat. To je normalno. To van je tako. Bit slavan znači da ću imat puno para, imat ću obožavatelje, vrtit će se cure oko mene i to je to.’ priznaje nam.

Pitamo ga misli li da će uspjeti u tome.

‘Aj, živi bili pa vidili.’ odgovara nam.

image
Josko Supic/Cropix

Zabava mu je u krvi, kaže, i vjeruje da će to sve biti kako treba.

‘Inače ja san zabavljač. Svih zabavljan. Svi pocrkavaju od smija. To ti ja iz glave. Al iskreno da ti kažen, ne znan pričat viceve. Da bi bia dobar zabavljač tribaš imat mot. Triba dizat ruke onako ko Mišo, i triba imat štoseve. Triba bit dobar pivač i imat hitove.’ a Nikola ne sumnja da to odlično radi već sada. Priča nam i da ga svi uspoređuju s pokojnim Vinkom Cocom.

‘Mene svi zovu da san mali Coce. Svi su meni dragi pivači, ali svi mi govore da san mali Coce. Valjda zato šta iman taj neki tenorski glas, ali nisan debel ka on i neću umrit s 55.’ govori Nikola koji ide u 7. razred, gdje prijatelji guštaju kad ih on zabavlja.

‘Iden u osnovnu školu Slatine. Dobra je to škola. Blizu kuće mi je i to je to. U srednju ću ić za kuvare jer volin kuvat i znan kuvat. Znan radit štrudel s domaćin korama, znan frigat, radit rižot, u biti znan sve, samo ne znan još kolmplicirana jela, tipa pašticadu, sarmu i punjene paprike.’ priča nam i govori kako će naučiti spremati i ta jela jer jako voli kuhati i pomaže mami u tome. Na pitanje zašto uz redovnu osnovnu ne pohađa i glazbenu, objašnjava nam:

‘U glazbenu školu ne iden jer se tamo uči klasika, a ja nisan klasičar, ja san zabavljač. I kako ću ja onda tamo?’ zaključuje.

image
Josko Supic/Cropix

Uz muziku kaže da ima još hobija I načina kako provodi slobodno vrijeme:

‘Obožavan ptice, imam ih dosta doma i bavin se njima. Volin se i igrat s prijateljima, vozit biciklu, malo san na mobitelu, bavin se pticama… Volin i plivat, na more san iša ovo lito svaki dan.’ kaže, ali smatra i da ima još talenata, recimo, mogao bi raditi i kao voditelj.

image
Josko Supic/Cropix

‘Vodin i školske priredbe pa mogu bit i voditelj ako triba, ko Maja Šuput. Ja kad ti vodin, ja ti se ne držin programa. Onda meni kažu ‘nemoj govorit svašta Nikola!’, a ja svašta govorin. Vodin kako vodin, razumiš, al smišno vodin, svi se smiju’ priča nam Nikola kroz smijeh.

Osim poslovnog plana Nikola želi ostvariti i ljubavni, no tek za nekoliko godina.

image
Josko Supic/Cropix

‘Neman ni simpatiju niti san zaljubljen. Naravno da me zanimaju cure, al još se ne mislin ženit. Bar još 10 godina. Neman curu, kad smo u školi mojoj svi rođaci, prvi i drugi rod i kako ćemo onda? Nikako! Tako da ću sigurno u srednjoj morat nać curu. Bilo bi dobro da bude plavuša ili crnka.’ zaključuje karizmatični dječak kojem želimo da ostvari sve što želi.

image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Privatni album
image
Josko Supic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:02