StoryEditorOCM
ShowbizSVI SU IZNENAĐENI

Neposredno prije 18. rođendana Shiloh napušta mamu Angelinu Jolie i seli se kod oca Brada Pitta

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 08:17

Kći hollywoodskih zvijezda Angeline Jolie (48) i Brada Pitta (60), Shiloh Jolie-Pitt (17), uskoro će napraviti veliku promjenu u svom životu: napušta mamu i seli se kod oca.

Dok se za njezinu stariju braću i sestre kaže da imaju prilično zategnut odnos s tatom Bradom Pittom, Shiloh Jolie-Pitt i glumac se odlično slažu.

image

Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt u New Yorku 2018. godine

Angela Weiss/Afp

"Što je starija, to postaje jasnije da je Shiloh kći svog oca", kaže izvor za časopis Life & Style i otkriva da je 17-godišnjakinja razvila strast prema "povijesti, umjetnosti i arhitekturi": "To je dobila od oca." Ali to nije sve. "Oboje vole igrati košarku i razgovarati o stvarima poput ekologije, klasičnih filmova i knjiga", nastavio je anonimni izvor.

Još u srpnju 2022. izvor je za Life & Style otkrio da dvojac otac-kći ima "neraskidivu vezu". "Brad nikada ne vrši pritisak na Shiloh i potiče je da slijedi svoje snove", rekao je izvor o vezi para. "Osjeća se ugodno razgovarati s tatom o bilo čemu."

Jedan od razloga zašto se kaže da se Shiloh Jolie-Pitt  odlučila preseliti kod oca neposredno prije svog 18. rođendana. "Angelina zna da je Shiloh sada žena i da može sama donositi odluke", rekao je upućeni izvor za InTouch, naglašavajući: "Shiloh nije nesretna s Angelinom, ali uskoro puni 18 godina i želi promijeniti stvari." Srećom, Bradovo imanje Los Feliz vrijedno 8.3 milijuna dolara nalazi se na pješačkoj udaljenosti od kuće Angeline Jolie, tako da "Shiloh može prošetati bilo kada kako bi vidjela Angie i njezinu braću i sestre", nastavio je izvor.

image

Shiloh Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt i Angelina Jolie na premijeri u Los Angelesu 2021. godine

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 14:42