StoryEditorOCM
ShowbizCEREMONIJA NA JAHTI

Melina ispričala da se udala za Harisa Džinovića na inicijativu Slavice Ecclestone, detalj s vjenčanja je bio loš znak?

Piše SCENA SD
12. travnja 2024. - 07:30

Vijest da se Melina i Haris Džinović razvode poslije 22 godine braka izazvala je veliku pažnju, a detalji iz njihovog života sve više intrigiraju javnost.

Iz obiteljske kuće Melina se odavno iselila, o čemu je Haris u više navrata javno pričao, a o njihovom odnosu javnost ne prestaje brujiti.

Melina i Haris su se vjenčali 2014. u hrvatskim teritorijalnim vodama, nadomak Dubrovnika, nakon 12 godina zajedničkog života, piše nova.rs.

Kako je Melina kasnije ispričala, sve se odigralo na inicijativu njene kume Slavice Ecclestone, bivše supruge vlasnika Formule 1, Bernieja Ecclestonea.

Naime, Slavica je rekla Melini kako će ih ona vjenčati na zajedničkom ljetovanju koje su već bili isplanirali, te je sve i organizirala, a vjenčanje je održano u Dubrovniku na jahti “Maltese Falcon“, jednoj od najluksuznijih na svijetu, piše nova.rs.

Harisov kum bio je Filip Zepter, poznati poduzetnik i njegov dugogodišnji prijatelj, a ceremoniji su prisustvovala i njihova djeca.

image

Slavica Ecclestone s društvom na večeri u poznatom  ugostiteljskom objektu Ive Rudenjaka u ljeto 2014., na druženju u povodu Melininog i Harisovog vjenčanja

Tonći Plazibat/Cropix

Melina je, kako je rekla, vjenčanicu izabrala spontano, odlučivši se za haljinu koju je sama kreirala, iz kolekcije 2012. godine. Modna kreatorica je jednom prilikom govorila o zanimljivom detalju koji je pratio veliki dan - Harisu je, naime, vera bila mala.

"Kad smo razmijenili vere, ispostavilo se da je Harisu njegova mala, pa smo je kasnije skidali uz pomoć sapuna. Na sreću, on je od onih muškaraca koji ne nose prstenje“, ispričala je svojevremeno za Hello magazin.

Je li taj detalj bio loš znak koji je upućivao na to da će njihovom braku doći kraj?, pitaju se mediji, ali tadašnji supružnici očigledno nisu previše brinuli.

image

Melina i Haris Džinović na beogradskom vjenčanju Severine i Igora Kojića

Danijel Soldo/Cropix

Haris je nedavno o razvodu ovako rekao:

"Ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Postoji stara izreka: ‘Prevareni muž zadnji sazna’, nije to netko izmislio bezveze. Nemojte me ništa pitati o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio, nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne“, rekao je Haris za Blic.

"Glazba i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito kad se ljudi raduju mojim pjesmama. S Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život“ - zaključio je poznati pjevač.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:11