StoryEditorOCM
Showbiznajveća želja

Marija Šerifović otkrila čiji DNK ima njen sin Mario kojeg je rodila surogat majka. Evo što piše u dokumentima

Piše SCENA SD
17. prosinca 2023. - 12:25

Glazbena zvijezda Marija Šerifović uz pomoć surogat majke dobila je sina.

Pjevačica je godinama maštala o držanju svog djeteta u naručju i san joj se konačno ostvario, a sin joj je rođen na klinici u Los Angelesu, piše kurir.rs.

Kako otkriva Šerifović, proces je dugo trajao.

- Ovaj... Pa, moj proces donošenja odluka trajao je dugo. Ali kad sam prvi put presjekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako samo od sebe... Puno je pomoći Onog odozgo - kaže Marija Šerifović i dodaje:

– Potrebno je informirati se, okupiti oko sebe prave ljude, poštene i stručne. Bez želje da pojednostavim, jer postupak je zahtjevan i emocionalno i administrativno, ipak nije nemoguć.

U prvom redu bitno je da sve zakonski regulirate na vrijeme. Nakon toga dolazi medicinski dio, terapije, vađenje jajnih stanica, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i liječnik koji prati trudnoću.

Put je dug, ali kad ima volje uvijek se nađe i način. Ogromna želja da nekome dam svu ovu ljubav koju imam... Bezrezervno... To je na prvom mjestu - izjavila je pjevačica.

Mnoge zanima tko je otac djeteta Marije Šerifović, no ona to ne želi otkriti.

- Zbog ugovora o privatnosti ne mogu iznositi sve podatke, ali ono što mogu reći jest da će Mario, kada dođe vrijeme, znati sve o tome - kaže Marija i otkriva da se u dokumentima vodi kao jedini roditelj.

- Upravo tako. Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj - rekla je Šerifović, koja je razriješila nedoumice i istaknula da je ona u genetskom smislu Mariova majka, te da je zakon Republike Srbije priznaje kao majku.

– I genetski i administrativno i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov atom koji dolazi iz maminog DNK je moj – kaže pjevačica, a na pitanje liči li dečko na nju, kaže:

- Pa on je još jako mali da ja procijenim. Ima vremena za to - ističe Marija i govori o odnosu koji ima sa surogat majkom.

- Ovo je žena koja mi je pomogla ispuniti najveću životnu želju. Imale smo najbliži mogući odnos, čule smo se svaki dan, zajedno smo prošle sve izazove trudnoće, zajedno smo išle na preglede - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 20:09