StoryEditorOCM
ShowbizČVRSTI DOKAZ

Ljubavnica slavnog nogometaša donijela DNK test njegovoj supruzi: ‘Vodio je dvostruki život, moja kći neće biti tajna‘

Piše MOZAIK SD
14. siječnja 2024. - 17:16

DNK test poslužio je Lauryn Goodman kao dokaz nevjere zvijezde Manchester Cityja, Kylea Walkera. Goodman je, kako prenosi Daily Mail, nogometaševoj supruzi Annie Kilner pokazala DNK test kako bi dokazala da je Walker otac njezine kćeri.

Kilner je nogometaša izbacila iz kuće, a navodno je trudna po četvrti put s njim. Walker ima troje djece s Kilner i dvoje djece s Goodman zbog čega tvrdi da je Manchesterova zvijezda vodila dvostruki život skrivajući tajne i tjerajući je da ona to kaže njegovoj supruzi umjesto njega, piše Jutarnji list.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Bila su saslušanja oko naše kćeri, papirologija je letjela uokolo i održani su pravni sastanci, Annie je morala znati istinu prije nego što nešto izađe u javnost", kazala je Goodman pa dodala da je Walker bio sretan skrivajući istinu jer je imao dvije obitelji i bojao se što će se dogoditi kada Kilner sazna.

"Ja sam mu stalno govorila da naša kći ne može biti tajna, ona je osoba", zaključila je Goodman. Objasnila je da nije htjela nikome nanijeti bol ili rastaviti par, ali da se moraju nositi sa situacijom kao odrasli. Kilner je tražila dokaze za ono što Goodman tvrdi pa joj je pokazala DNK test. "Bila je hladna i smirena jer je sumnjala da je Kyle otac", kazala je Goodman za koju prijatelji tvrde da nije razaračica brakova.

image

Lauryn Goodman

Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Puno toga se događa s čime se pokušava nositi, kao i odgajanje djece bez oca. Nije ništa loše učinila", obranila ja Goodman njezina prijateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:59